ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του 45χρονου για το Ι.Χ. σε ταβέρνα

Αύριο θα εκδικαστεί η υπόθεση του 45χρονου που, οδηγώντας μεθυσμένος, έπεσε με το αυτοκίνητο σε ταβέρνα στον Εύοσμο, τραυματίζοντας τρία άτομα. Το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του και έκανε δεκτό αίτημα αναβολής.

Για αύριο μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 45χρονου που, οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε ταβέρνα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον τραυματισμό τριών θαμώνων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος, έκανε δεκτό το αίτημά του για αναβολή της δίκης και αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής του. Ο 45χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1.10 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος κατέληξε στο εσωτερικό της ταβέρνας, παρασύροντας τραπέζια και θαμώνες. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο εκ των τραυματιών έλαβαν εξιτήριο, ενώ ένας άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σημαντικό ρόλο στην ανακοπή της πορείας του οχήματος διαδραμάτισαν οι ζαρντινιέρες που βρίσκονταν περιμετρικά του καταστήματος, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλ, όπου διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα αλκοόλ στον οργανισμό του υπερέβαιναν το επιτρεπόμενο όριο. Συγκεκριμένα, οι δύο διαδοχικές μετρήσεις με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα κατέγραψαν 0,77 και 0,74 mg/l.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις φυγόποινων για ληστείες, εμπρησμούς και ναρκωτικά

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερα άτομα με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές, ληστείες, εμπρησμούς και παραβάσεις ναρκωτικών και όπλων. Μεταξύ τους 20χρονος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 51χρονου στην Εγνατία για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 51χρονος που μετέφερε παράνομα οκτώ αλλοδαπούς, εκ των οποίων έξι ανήλικοι, χωρίς νόμιμα έγγραφα. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στα διόδια Ασπροβάλτας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 80χρονη βρέθηκε νεκρή στη Χαλάστρα, συνελήφθη ο σύζυγός της

80χρονη βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι στη Χαλάστρα. Συνελήφθη ο 90χρονος σύζυγός της, τραυματισμένος, και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Έρευνες διεξάγει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δέλτα.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτητές στο ΑΠΘ βρήκαν φυσικές λύσεις για τις πλημμύρες

Πράσινα δώματα, βιοκατακράτηση και πάρκα τσέπης μειώνουν τον πλημμυρικό κίνδυνο στο κέντρο Θεσσαλονίκης, όπως έδειξε έρευνα του ΑΠΘ που προτείνει λύσεις βασισμένες στη φύση με προσομοιώσεις βροχοπτώσεων και περιβαλλοντικά οφέλη.
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 6χρονη έπεσε από ημιώροφο mall - Παραμένει προληπτικά στο Παπαγεωργίου

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε εξάχρονο κορίτσι όταν ρούχο της πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες εμπορικού και έπεσε από τον ημιώροφο. Η υγεία της είναι καλή, χωρίς τραυματισμούς, και παραμένει για προληπτική παρακολούθηση.