ΓΔ: 2613.49 1.22% Τζίρος: 290.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:18
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη ιδιοκτήτη καφετέριας στο Περιστέρι για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη ιδιοκτήτης καφετέριας στο Περιστέρι, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών με ορμητήριο το κατάστημά του. Μαζί του συνελήφθη και διανομέας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και πλαστά χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ιδιοκτήτης καφετέριας στο Περιστέρι συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας ως «ορμητήριο» το κατάστημά του. Η υπόθεση περιλαμβάνει και τη σύλληψη ενός 39χρονου διανομέα, ο οποίος εργαζόταν στην καφετέρια και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων του Ασπροπύργου, διερευνώντας σχετικές καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Περιστερίου με σημείο αναφοράς κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντόπισε τον 33χρονο ιδιοκτήτη.

Κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην οικία όσο και στην καφετέρια του συλληφθέντα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 207 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «κρακ», ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δύο αεροβόλα πιστόλια, πλήθος νάιλον συσκευασιών, τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα και το ποσό των 1.372 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπλων και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Έρευνα για παραβίαση φράκτη στο αεροδρόμιο της Λειψίας

Η γερμανική αστυνομία διερευνά παραβίαση του περιμετρικού φράκτη στο αεροδρόμιο Λειψίας, πιθανώς από όχημα. Έρευνες ξεκίνησαν χθες βράδυ. Τον Αύγουστο εντοπίστηκε drone με εκρηκτικά, περιστατικό που η Ρωσία αρνήθηκε πως προκάλεσε.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 37χρονου στη Φλώρινα για ένταξη σε ιταλική εγκληματική οργάνωση

Στη Φλώρινα συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ένοπλη ληστεία στην Ιταλία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 22χρονης στο αεροδρόμιο Μακεδονία για εισαγωγή κάνναβης

22χρονη αλλοδαπή συνελήφθη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας 18,65 κιλά ακατέργαστης κάνναβης SKUNK από Βαρκελώνη ως μέλος διεθνικής σπείρας. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, 150 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: 80χρονος συνελήφθη για προσβολή ανήλικης

Συνελήφθη 80χρονος στην Κω, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης. Φέρεται να απέσπασε το τηλέφωνό της, να της έκανε άσεμνες προτάσεις και να της πρότεινε συνάντηση με οικονομικό αντάλλαγμα.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 62χρονος συνελήφθη για υδρόθειο σε κάδο στον Άγιο Δημήτριο

Συνελήφθη 62χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας καθαρισμού για υπόθεση δοχείου με υδρόθειο σε κάδο στον Άγιο Δημήτριο. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία, ενώ το υλικό απομακρύνθηκε με ασφάλεια από ειδικούς και πυροσβεστική.