Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δήμο Ρεθύμνου στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των αρχών.
Η επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει στην υπηρεσία.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, εντοπίστηκε φυτεία με συνολικά δεκατρία δενδρύλλια κάνναβης, ενώ συνελήφθη ένας 63χρονος ημεδαπός.
Στην κατοικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συγκομισμένα στελέχη κάνναβης προς αποξήρανση βάρους 215 γραμμαρίων, ποσότητα αποξηραμένων φύλλων κάνναβης βάρους 340 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.