ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυρκαγιά σε εξοχική οδό

Σε ύφεση η φωτιά στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, περιορίζοντας τη φωτιά σε καλάμια και ξερά χόρτα.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις.

Η φωτιά περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί, καίγοντας κυρίως καλάμια και ξερά χόρτα, χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές ή υποδομές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρκούδα σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Βρέθηκε νεκρή αρκούδα, ύποπτο το ενδεχόμενο πυροβολισμού

Νεκρή εντοπίστηκε μια μεγαλόσωμη αρσενική αρκούδα, πιθανότατα από πυροβολισμό, σε παραποτάμια περιοχή της Καστοριάς. Το άγριο ζώο βρισκόταν σε αποσύνθεση, ενώ εκτιμάται ότι ήταν νεκρό 4-5 ημέρες.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα, 9 οχήματα, ελικόπτερο και υδροφόρες του Δήμου. Το ΕΣΚΕΔΙΚ παρακολουθεί με drone, ενώ ερευνώνται τα αίτια από ειδικό κλιμάκιο.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: 2 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το οικονομικό σχέδιο ΕΛ.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη στις 2 Σεπτεμβρίου, εστιάζοντας σε δίκαιη ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με στόχο την αντιμετώπιση της ακρίβειας.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Στο «Παπαγεωργίου» τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού, Χαλκιδικής, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 37χρονος συνελήφθη οδηγώντας κλεμμένο ΙΧ σε τροχαίο

Συνελήφθη 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από τροχαίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο ενοικίασης. Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Εγκαταστάσεις ΔΕΘ Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Αναρτήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της ΔΕΘ-HELEXPO, με προϋπολογισμό 204,6 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία σύγχρονου εκθεσιακού-συνεδριακού κέντρου, νέων χώρων πρασίνου και αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος της Θεσσαλονίκης.