ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: Aegean

Δωρεάν ταξίδια για 24.000 εργαζόμενους των νοσοκομείων αναφοράς από την Aegean

Κατά το μήνα Απρίλιο, 38.000 μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, είπαν το δικό τους ευχαριστώ σε όλους εκείνους που φρόντισαν, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, την υγεία όλων μας, δωρίζοντας όσα μίλια επιθυμούσαν από τον λογαριασμό τους.

Ξεκινά η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων εργαζομένων στα νοσοκομεία αναφοράς COVID-19, προκειμένου να λάβουν 48.000 εισιτήρια, προσφορά των  Miles+Bonus μελών της Aegean και της Aegean. Κατά το μήνα Απρίλιο, 38.000 μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, είπαν το δικό τους ευχαριστώ σε όλους εκείνους που φρόντισαν, καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, την υγεία όλων μας, δωρίζοντας όσα μίλια επιθυμούσαν από τον λογαριασμό τους.

Η Aegean, τριπλασίασε τα μίλια που συγκεντρώθηκαν με δικό της κόστος, με αποτέλεσμα 24.000 εργαζόμενοι των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας να μπορούν να λάβουν μίλια, που αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιοδήποτε προορισμό της Ελλάδας, ώστε να ταξιδέψουν όποτε το θελήσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δικαιούχοι καλούνται από αύριο (21/7/2020) να επισκεφθούν την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της Aegean (www.aegeanair.com) και να υποβάλλουν τα στοιχεία τους. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, που πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 31 Ιουλίου, και την επαλήθευση των στοιχείων τους που θα ακολουθήσει, οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν μέσω του Προγράμματος Miles+Bonus της Aegean μίλια που αντιστοιχούν σε 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής και να προγραμματίσουν το ταξίδι τους, καταβάλλοντας μόνο τους φόρους.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζί με τα Miles+Bonus μέλη μας μπορούμε να προσφέρουμε 48.000 ταξίδια ξεκούρασης σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για όλα όσα εκείνοι προσέφεραν το προηγούμενο διάστημα. Ευχή μας είναι να μπορέσουν να ταξιδέψουν σε αγαπημένους τους προορισμούς και να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας».

Ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την αεροπορική εταιρεία Aegean και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο τιμούν το προσωπικό των Νοσοκομείων μας, που έδωσαν και δίνουν τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό. Μια δωρεά που εκφράζει για μία ακόμη φορά το «ευχαριστώ» όλης της κοινωνίας μας και δείχνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία έχει αγκαλιάσει και ο ιδιωτικός τομέας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο Aegean Airlines
ΑΓΟΡΕΣ

Aegean: Αυξάνει την τιμή στόχο στα 17,5 ευρώ η Alpha Finance-Axia

Σύσταση «Αγορά» και αυξημένη τιμή στόχο στα 17,5 ευρώ δίνει η Alpha Finance-AXIA για την μετοχή της Aegean, επισημαίνοντας τα σημαντικά περιθώρια ανόδου της μετοχής, παρά την πτώση που καταγράφει λόγω της κρίσης στη Μ. Ανατολή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πάει πίσω έναν χρόνο το άνοιγμα της AEGEAN στην αγορά της Ινδίας

Εναν χρόνο delay θα έχει η είσοδος της Aegean στην Ινδία λόγω προβλημάτων πιστοποίησης των δύο Airbus 321neoXLR. Προβληματίζουν ενδεχόμενες συνέπειες από την κρίση στη Μ. Ανατολή. Αμετάβλητοι οι στόχοι μας, τονίζει ο Ευτύχιος Βασιλάκης.
Αγορές-Χρηματιστήρια
MARKET MAKER

Το Ιράν ρυθμιστής, πόσο θα επηρεάσει την Aegean, ποιοι ποντάρουν στα ακίνητα

Το Ιράν κρατά το βλέμμα της αγοράς, οι τράπεζες δέχονται πιέσεις, η Autohellas αναμένει σημαντικό μέρισμα από την Aegean, κινητικότητα στην ΕΧΑΕ και ενδιαφέρον για τα ακίνητα της Προοδευτικής.