ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυρκαγιά σε δάσος
Μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση σε ελληνική περιοχή, προκαλώντας μεγάλες οικολογικές ζημιές.

Εκκένωση Αγκαιριάς Πάρου: Ειδοποίηση 112 για απομάκρυνση κατοίκων

Μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους της Αγκαιριάς Πάρου να απομακρυνθούν προς Αλυκή εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς. Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών για την ασφάλειά τους.

Έκτακτο μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αγκαιριάς Πάρου, καλώντας τους να εγκαταλείψουν την περιοχή και να κινηθούν προς την Αλυκή, εξαιτίας της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα αναφέρεται: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Αγκαιριά της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, απομακρυνθείτε προς Αλυκή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Τουρνάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτα μέτρα και συναγερμός «Red Code» σε 9 περιοχές για την κακοκαιρία

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συνεδρίασε υπό τον Ευάγγελο Τουρνά για τα επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τονίζοντας την ανάγκη ετοιμότητας όλων των φορέων ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.
Εμμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: Ανεπαρκή τα μέτρα στις διαδηλώσεις, κίνδυνος στις 5 Νοεμβρίου

Ο Μακρόν, σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Μασσαλία, επαίνεσε τα πρόσφατα μέτρα ασφαλείας, αναγνώρισε ελλείψεις στις 17/10 και ζήτησε καλύτερη προετοιμασία για τις επικείμενες κινητοποιήσεις. Υποσχέθηκε διάλογο με μαθητές και συνδικάτα.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, σύντομα απαντήσεις για την έκρηξη στον Κολωνό

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόσφατη έκρηξη στον Κολωνό, που τραυμάτισε αστυνομικούς και πολίτες, εστιάζουν στο ποινικό έγκλημα αντί για τρομοκρατία, σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, που διαβεβαιώνει πως σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες σε Κρήτη και Εύβοια

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος τόνισε στο ΑΝΤ1 την άμεση ανάγκη στήριξης των πολιτών σε Κρήτη και Εύβοια και την ταχεία αποκατάσταση ζημιών, με γρήγορες αποζημιώσεις εντός πέντε ημερών από τις αιτήσεις των δήμων.
Σταθμός Μετρό Νίκαια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Δωρεάν σεμινάρια για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων

Στις 19-20 Οκτωβρίου, στον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών σε άμυνα, αυτοπροστασία και διαχείριση κρίσεων, με θεματικές για φυσικές καταστροφές και σύγχρονες απειλές.