ΓΔ: 2611.77 1.64% Τζίρος: 295.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
Φώτο: Shutterstock

Άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε στις 17.00 σε τουαλέτα του ισογείου στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Επενέβησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Εκκενώθηκε ο χώρος λόγω καπνών, χωρίς να χρειαστεί απομάκρυνση ασθενών.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Τετάρτης, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ισόγειο του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 17.00 σε τουαλέτα του ισογείου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μικρής έκτασης. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, καταφέρνοντας να τη θέσουν άμεσα υπό έλεγχο.

Το βασικό πρόβλημα προκλήθηκε από τους έντονους καπνούς, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνση όσων βρίσκονταν στο ισόγειο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί εκκένωση των θαλάμων ασθενών.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται καθαρισμός των χώρων από τους καπνούς, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του νοσοκομείου. Παράλληλα, το Ανακριτικό Κλιμάκιο Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Αττικής διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαρροή σωλήνα νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σίβηρη Χαλκιδικής: Ακατάλληλο το νερό λόγω μικροβιολογικών ενδείξεων

Το νερό στη Σίβηρη Χαλκιδικής κρίθηκε προσωρινά ακατάλληλο λόγω μικροβιολογικής επιβάρυνσης. Ο δήμος προχωρά σε απολύμανση του δικτύου και επαναληπτικούς ελέγχους. Συνιστάται η χρήση εμφιαλωμένου ή βρασμένου νερού.
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος εξοπλισμός στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος» με χρηματοδότηση ΠΚΜ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε 68.000 ευρώ για νέο εξοπλισμό στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», καλύπτοντας αναβατόριο, υπερηχογράφο για τα επείγοντα και πέντε ηλεκτρικές κλίνες για τη Νευρολογική Κλινική.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Σε εξέλιξη ανθρώπινη, περιβαλλοντική και εθνική τραγωδία

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την κατάσταση με τις φωτιές ως ανθρώπινη και εθνική τραγωδία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δοκιμάζεται. Κάλεσε σε αλλαγές για να μην επαναλαμβάνεται το φαινόμενο και σημείωσε πως δεν είναι ώρα για δικαιολογίες.
Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

Έμπολα: Πάνω από 3.500 κρούσματα, η χειρότερη επιδημία στο Κονγκό

Στη ΛΔ Κονγκό έχουν καταγραφεί πάνω από 3.500 κρούσματα Έμπολα μέσα σε λίγους μήνες, ξεπερνώντας την προηγούμενη φονική επιδημία, ενώ η ανατολική περιοχή της χώρας πλήττεται και από μακροχρόνιες συγκρούσεις.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες Υπουργείου Υγείας για προστασία από τους καπνούς πυρκαγιών

Το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τα μέτρα προστασίας από τον καπνό λόγω πυρκαγιών, τονίζοντας ότι ο καπνός περιέχει ρυπογόνες ουσίες που απειλούν ιδίως άτομα με αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα, παιδιά, ηλικιωμένους και εγκύους.