ΓΔ: 2573.01 -1.18% Τζίρος: 73.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:50:38
businessdaily-Fotia-Pyrkagia-Eyvoia
Φωτο: SOOC

Εκκένωση Μεσοχωρίων και Ραπταίων Ευβοίας με μήνυμα του 112

Μήνυμα 112 στάλθηκε σε Μεσοχώρια και Ραπταίους Ευβοίας για εκκένωση προς Στύρα λόγω δασικής πυρκαγιάς στον Αλμυροπόταμο. Οι κάτοικοι καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών για την ασφάλειά τους.

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Μεσοχώρια και Ραπταίοι στην Εύβοια, καλώντας τους να απομακρυνθούν άμεσα προς τα Στύρα, λόγω της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Σύμφωνα με το μήνυμα, «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αλμυροπόταμος της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Μεσοχώρια και Ραπταίοι απομακρυνθείτε προς Στύρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλοίο φλέγεται στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Πυρκαγιά σε πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – οκτώ αγνοούμενοι στη Ρουμανία

Φωτιά ξέσπασε σε πλοίο με σημαία Σαν Μαρίνο στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν οι ρουμανικές αρχές. Τέσσερα μέλη πληρώματος διασώθηκαν, ενώ οκτώ αγνοούνται. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το πλοίο επλήγη από drone.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας συναντήθηκε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΟΕΥΣ, η οποία έθεσε ζητήματα υγείας και συνθηκών εργασίας των πυροσβεστών. Παρόντες ήταν επίσης τα μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος Ν. Λαυράνος.
Φωτιές σε όλη την Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Ρέντη – Εκκένωση πολυκατοικίας για προληπτικούς λόγους

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η φωτιά άρχισε από στρώμα και έγιναν εκκενώσεις ενοίκων. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 23 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στην Ελαία Λακωνίας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στην Ελαία Λακωνίας στις 13:45. Επιχειρούν 45 πυροσβέστες με επίγεια και εναέρια μέσα, ενώ στη διερεύνηση συμμετέχει το Ανακριτικό Κλιμάκιο Εγκλημάτων Εμπρησμού.