ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ποδήλατο στον ήλιο
Φώτο: Shutterstock

Γιαννιτσά: Πάρκο ποδηλασίας και skate park με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ

Στα Γιαννιτσά δρομολογείται νέο πάρκο ποδηλασίας και skate park, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, στον Πλατανότοπο, με στόχο ασφαλείς χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Ένα σύγχρονο πάρκο ποδηλασίας με πίστα τροχοσανίδας πρόκειται να δημιουργηθεί στα Γιαννιτσά, με συνολικό προϋπολογισμό 450.000 ευρώ. Το έργο έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στον Αναπτυξιακό Στόχο «Πράσινη Ανάπτυξη και Πράσινος Ανασχηματισμός» και στην Προτεραιότητα «Πράσινες Πόλεις» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η νέα εγκατάσταση θα ανεγερθεί στον χώρο του Πλατανότοπου, νότια από το υπό κατασκευή κολυμβητήριο, και θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένο πάρκο ποδηλασίας, πίστα τροχοσανίδας, καθώς και οργανωμένους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας για νέους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πέλλας, το έργο έρχεται να καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας ασφαλή και σύγχρονη διέξοδο άθλησης, ιδιαίτερα για τους νέους που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν ακατάλληλους και επικίνδυνους χώρους εντός της πόλης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η υποβολή της σχετικής πρότασης και η ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου το συντομότερο δυνατό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Λιβάνιος βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Νέα εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον νέο Κώδικα

Ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης σηματοδοτεί νέα αρχή για τις περιφέρειες, που αποκτούν επιτέλους δικό τους κώδικα μετά από 16 χρόνια λειτουργίας με διατάξεις δανεισμένες από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Μανάμα Μπαχρέιν skyline
ΔΙΕΘΝΗ

Μπαχρέιν: 41 συλλήψεις για σχέσεις με Φρουρούς της Επανάστασης

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη σύλληψη 41 ατόμων με φερόμενους δεσμούς με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, στο πλαίσιο ενίσχυσης της ασφάλειας και αντιμετώπισης πιθανών απειλών.
Το Λάργκο Σόφιας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Σόφια αποφασισμένη κατά του λαθρεμπορίου φαρμάκων, λέει το ΥΠΕΣ

Η Βουλγαρία δείχνει αποφασιστικότητα κατά του λαθρεμπορίου φαρμάκων. Εντόπισε παράνομο εργαστήριο παραγωγής φαρμάκων, ενώ στην επιχείρηση Pangea XVIII έγιναν 270 συλλήψεις και κατασχέθηκαν εκατομμύρια παράνομα φάρμακα.
Κατάστημα κλειστό λόγω νόσου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ιατρείο Άνω Λιοσίων γίνεται Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο

Το Τοπικό Ιατρείο Άνω Λιοσίων αναβαθμίζεται σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, με τρεις νέες οργανικές θέσεις προσωπικού, στο πλαίσιο ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αττική.
Θεόδωρος Λιβάνιος βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιβάνιος: Ανοίγει σύντομα η πύλη υποψηφιοτήτων για απόδημους εκλογείς

Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πύλη υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογείς του εξωτερικού, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και νέες μεθόδους πιστοποίησης, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για το κόστος της καμπάνιας επιστολικής ψήφου.