ΓΔ: 2643.62 1.28% Τζίρος: 333.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Χαλκιδική: Άγνωστη η ταυτότητα και η αιτία θανάτου μετά την ιατροδικαστική

Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα και η αιτία θανάτου της σορού που βρέθηκε σε δασική περιοχή στον Γλαρόκαβο Κασσάνδρας. Η προχωρημένη σήψη δεν επέτρεψε απαντήσεις. Οι έρευνες συνεχίζονται με εργαστηριακές εξετάσεις και βιολογικό υλικό.

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία ταυτότητας και η αιτία θανάτου στην υπόθεση της σορού που εντοπίστηκε στον Γλαρόκαβο Χαλκιδικής. Το μακάβριο εύρημα βρέθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση στην Κασσάνδρα, προκαλώντας κινητοποίηση των αρχών.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη δεν κατέστη δυνατό να δώσει σαφείς απαντήσεις, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού. Πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανόν πρόκειται για γυναίκα, ενώ ο θάνατος εκτιμάται ότι επήλθε τουλάχιστον πριν από τέσσερις μήνες.

Η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται, με τη λήψη βιολογικού υλικού και την παραγγελία ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Η σορός εντοπίστηκε σε περιοχή όπου πραγματοποιούνταν εργασίες καθαρισμού, ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Από την πρώτη εικόνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι τα ανθρώπινα μέλη ήταν τυλιγμένα σε σακούλες, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκε και μία βαλίτσα. Η σορός έφερε δαχτυλίδι στο χέρι, ωστόσο το εύρημα δεν παρείχε στοιχεία για την ταυτότητα του ατόμου.

Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου, οι οποίοι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου και ταυτότητας του θύματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραλία Αγία Τριάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΟΤ: Προβολή Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην τουρκική αγορά τουρισμού

Το fam trip που οργανώθηκε από 9 έως 12 Οκτωβρίου 2026 προώθησε τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική στην τουρκική αγορά, ενισχύοντας τη συνεργασία επαγγελματιών των δύο χωρών στον τουρισμό και ειδικά στον τομέα MICE.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερισσός Χαλκιδικής: Απεγκλωβισμός 60χρονου από υπόγειο οικοδομής

Ένας 60χρονος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος μετά από πτώση σε υπόγειο οικοδομής στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ρουμάνος ρασοφόρος συνελήφθη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής συνελήφθη 44χρονος Ρουμάνος ρασοφόρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Εντοπίστηκε καθ’ οδόν προς το Άγιο Όρος το περασμένο Σάββατο.
Τοπίο στη Χαλκιδική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαλκιδική: Ενισχυμένη η παρουσία της στις αγορές Αιγύπτου και Τουρκίας

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής φιλοξένησε τον Οκτώβριο δύο αποστολές τουριστικών πρακτόρων από Αίγυπτο και Τουρκία, προβάλλοντας τη Χαλκιδική και ενισχύοντας τις προοπτικές προσέλκυσης επισκεπτών και νέων συνεργασιών.
Παραλία Αγία Τριάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίσκεψη Ολλανδού εκπροσώπου για καινοτόμες λύσεις νερού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Ο εκπρόσωπος του ολλανδικού STOWA, Hans van Leeuwen, επισκέφθηκε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PCP WISE για τη διαχείριση υδάτων με καινοτόμες λύσεις, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Ερευνάται ο θάνατος 51χρονης γυναίκας

Μια 51χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Χαλκιδική μετά από αιμοκάθαρση σε ιδιωτική κλινική. Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια, ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση και η προανάκριση ανατέθηκε στο Α.Τ. Πολυγύρου.