ΓΔ: 2620.27 0.39% Τζίρος: 36.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:17:39
Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση

ΚΤΕΛ: Πληρότητες έως 100% για Πάτρα, αυξημένα δρομολόγια για τριήμερο

Αυξημένη είναι η κίνηση από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με την Πάτρα να καταγράφει ρεκόρ πληρότητας στα δρομολόγια, που φτάνουν τα 180 σήμερα και 120 το Σάββατο.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται η έξοδος των εκδρομέων από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με αυξημένη κίνηση προς τους δημοφιλείς προορισμούς.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ (Ο.Α.Υ.Σ) και ΚΤΕΛ Κηφισού, οι πληρότητες των δρομολογίων είναι ιδιαίτερα υψηλές, με την Πάτρα να αγγίζει το 100%, ειδικά για την Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Φεβρουαρίου.

Ήδη από την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 80 δρομολόγια προς την Πάτρα, έναντι μόλις 18 που εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Για σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 180 δρομολόγια, ενώ για αύριο Σάββατο 120.

Τα πρώτα λεωφορεία αναχωρούν από τις 05:30 το πρωί, με συχνότητα ανά πέντε λεπτά, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αυξημένος αριθμός ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, ενισχυμένα είναι και τα δρομολόγια προς περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Πελοποννήσου, κυρίως προς την Καλαμάτα. Από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων, αυξημένη είναι η κίνηση προς Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο.

Συνολικά, η επιβατική κίνηση στους δύο μεγάλους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων εμφανίζεται αυξημένη κατά περίπου 20% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουνοκορφές Πίνδου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής ΠΘ: Το βουνό απαιτεί προσοχή στις υπαίθριες δραστηριότητες

Η στροφή των Ελλήνων σε βουνά και φαράγγια βελτιώνει την ποιότητα ζωής, αλλά αυξάνει κινδύνους λόγω έλλειψης γνώσης. Ο καθηγητής Χάρης Κουθούρης τονίζει την ανάγκη ενημέρωσης και πρόληψης ατυχημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλία αύριο και μεθαύριο

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέσω social media την επίσκεψή του στη Θεσσαλία τη Δευτέρα και Τρίτη, απαντώντας σε νέα από το Βόλο. Τόνισε τη σημασία της νέας γενιάς που δυσκολεύεται να ελπίζει λόγω των κυβερνητικών πολιτικών.
Άδεια σχολική τάξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Προγράμματα αξιών σε σχολεία – Τι λέει η ιδρύτρια της Αξιον

Η ΑΞΙΟΝ - Ακαδημία Αξιών στο Solingen γιόρτασε δέκα χρόνια συνεργασίας με το σχολείο Geschwister-Scholl, προωθώντας την εκπαίδευση αξιών, τον αλληλοσεβασμό, την υπευθυνότητα και τη δημοκρατική συνείδηση στη σχολική κοινότητα.
Γιώργος Παπανδρέου προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: Παρέμβαση στο ΣτΕ για αγροτική-πολιτιστική κληρονομιά Αχαΐας

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Παρίσι, τόνισε πως η Αχαΐα αποτελεί παράδειγμα για τα προβλήματα των αγροτικών περιοχών, συνδέοντας την πολιτιστική κληρονομιά με την ερήμωση και την κοινωνική συνοχή.
Κεντρικός πεζόδρομος Πάτρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα το πόρισμα για παράνομες ιατρικές πράξεις

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών εντόπισε παρατυπίες σε 5 ιατρεία και 42 κέντρα ομορφιάς που φέρονται να εκτελούν ιατρικές πράξεις χωρίς άδεια. Το πόρισμα παραδόθηκε στις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω έλεγχο.