ΓΔ: 2462.63 1.69% Τζίρος: 374.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση
Φώτο: Shutterstock

ΚΤΕΛ: Πληρότητες έως 100% για Πάτρα, αυξημένα δρομολόγια για τριήμερο

Αυξημένη είναι η κίνηση από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με την Πάτρα να καταγράφει ρεκόρ πληρότητας στα δρομολόγια, που φτάνουν τα 180 σήμερα και 120 το Σάββατο.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται η έξοδος των εκδρομέων από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με αυξημένη κίνηση προς τους δημοφιλείς προορισμούς.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ (Ο.Α.Υ.Σ) και ΚΤΕΛ Κηφισού, οι πληρότητες των δρομολογίων είναι ιδιαίτερα υψηλές, με την Πάτρα να αγγίζει το 100%, ειδικά για την Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Φεβρουαρίου.

Ήδη από την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 80 δρομολόγια προς την Πάτρα, έναντι μόλις 18 που εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Για σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 180 δρομολόγια, ενώ για αύριο Σάββατο 120.

Τα πρώτα λεωφορεία αναχωρούν από τις 05:30 το πρωί, με συχνότητα ανά πέντε λεπτά, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αυξημένος αριθμός ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, ενισχυμένα είναι και τα δρομολόγια προς περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Πελοποννήσου, κυρίως προς την Καλαμάτα. Από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων, αυξημένη είναι η κίνηση προς Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο.

Συνολικά, η επιβατική κίνηση στους δύο μεγάλους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων εμφανίζεται αυξημένη κατά περίπου 20% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνδρας με κοστούμι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση δημάρχου Καλαβρύτων στον Κυρανάκη για επαναλειτουργία του Οδοντωτού

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθ. Παπαδόπουλος, απάντησε στην επιστολή του Κ. Κυρανάκη για την επαναλειτουργία του Οδοντωτού, τονίζοντας πως δεν αποφεύγει τις ευθύνες του και αγωνίζεται για την επαναφορά της διακοπείσας γραμμής.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμένα Βούρλα: Βρέθηκαν 1.380 δενδρύλλια κάνναβης, συνελήφθη ένας

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας εντόπισαν φυτεία με 1.380 δενδρύλλια κάνναβης στα Καμένα Βούρλα, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό και αναζητούν δύο συνεργούς. Το προσδοκώμενο κέρδος ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.
Καλαμπάκα από αέρος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σχολή Ξυλογλυπτικής Καλαμπάκας διατηρεί ζωντανή την ελληνική λαϊκή τέχνη

Η Σχολή Ξυλογλυπτικής της Καλαμπάκας, η μοναδική δημόσια στη χώρα, διαφυλάσσει την τέχνη του ξύλου από το 1964. Προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση και συνεργάζεται με τον Δήμο Μετεώρων για την ενίσχυσή της.