ΓΔ: 2064.77 -0.60% Τζίρος: 491.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Σητεία: 35χρονος συνελήφθη για εγκατάλειψη του σκύλου του

Αστυνομικοί στη Σητεία συνέλαβαν 35χρονο για εγκατάλειψη σκύλου, μετά τον εντοπισμό του ζώου με ηλεκτρονική σήμανση. Ο συλληφθείς υποστήριξε πως το είχε χάσει. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Ιεράπετρας.

Στη Σητεία, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, καθώς ο άνδρας κατηγορείται για εγκατάλειψη του σκύλου του. Η ταυτοποίηση του ζώου έγινε μέσω του αριθμού ηλεκτρονικής σήμανσης, ενώ το σκυλί περισυλλέχθηκε από τοπικό φιλοζωικό σύλλογο.

Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε χαθεί και ότι δεν το εγκατέλειψε. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 38χρονου για επεισόδιο με επιθετική συμπεριφορά σε ΤΕΠ

Στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, 38χρονος προκάλεσε ένταση με επιθετική συμπεριφορά. Συνελήφθη μετά από επέμβαση της αστυνομίας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλή και εξύβριση.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στην Κατερίνη για απάτη μέσω τηλεφώνου με λεία 79.000 ευρώ

Απατεώνες στην Κατερίνη απέσπασαν 79.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από γυναίκα με τηλεφωνική απάτη, προσποιούμενοι υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ. Η αστυνομία ταυτοποίησε και συνέλαβε έναν ημεδαπό ως δράστη της υπόθεσης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση της αστυνομίας σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα με 9 συλλήψεις

Σαρωτική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα, με 9 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, 22 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και κατάσχεση καραμπίνας και κλεμμένων πινακίδων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Έρευνες σε σύνδεσμο στη Χαριλάου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα σε σύνδεσμο φίλων του Άρη στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονίας 20χρονου στην Καλαμαριά. Την έρευνα διεξάγει η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη άνδρα για απόπειρα απάτης σε γυναίκα στην Πέλλα

Στην Πέλλα συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε, με συνεργούς, να εξαπατήσει γυναίκα ζητώντας κοσμήματα αντί για "διαγραφή" φορολογικού προστίμου. Η σύλληψη έγινε αμέσως και ταυτοποιήθηκαν και οι άλλοι δύο συνεργοί του.