ΓΔ: 2706.73 0.43% Τζίρος: 145.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:23:33
στοίβα εφημερίδων
Μια στοίβα εφημερίδων σε ξύλινη επιφάνεια, σύμβολο ενημέρωσης και δημοσιογραφίας.

Ενημέρωση για τους συνδρομητές του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, μεταξύ 00:01 και 01:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες τηλεπικοινωνιακού παρόχου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με πιθανές σύντομες διακοπές στη συνδεσιμότητα με το διαδίκτυο.

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ενημερώνει τους συνδρομητές του ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, 10 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πρακτορείου.

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από 00:01 έως και 01:00 και ενδέχεται να προκαλέσουν ολιγόλεπτες διακοπές στη διασυνδεσιμότητα του ΑΠΕ-ΜΠΕ με το διαδίκτυο.

Το Πρακτορείο ζητά την κατανόηση των χρηστών για την προσωρινή αυτή αναστάτωση, επισημαίνοντας ότι οι εργασίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Κίνας οικονομία
ΔΙΕΘΝΗ

CIFTIS 2026: Η κινεζική αγορά δημιουργεί νέες παγκόσμιες ευκαιρίες

Η Διεθνής Έκθεση CIFTIS, που διεξάγεται ετησίως στο Πεκίνο, αναδεικνύει τη δυναμική της κινεζικής αγοράς, προωθώντας παγκόσμιες συνεργασίες και ανοιχτό εμπόριο, με πάνω από 1.200 επιχειρηματικά αποτελέσματα φέτος.
Γερμανικό κοινοβούλιο κτίριο
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Υπεύθυνη η Μόσχα για απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία

Το Βερολίνο κατηγόρησε επίσημα τη Μόσχα για την απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία, συνδέοντάς τη με άλλες υβριδικές απειλές, τονίζοντας όμως πως «δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο», σύμφωνα με τον Ντόμπριντ.
Times Square Νέα Υόρκη
ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί θύμα και δράστις στην επίθεση με μαχαίρι στην Times Square

Υπέκυψε στα τραύματά της ένα από τα θύματα της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στην Times Square, όπως και η 49χρονη δράστρια. Το δεύτερο θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Σδούκου: Εξαγγελίες για μειώσεις τιμών και ενίσχυση εισοδημάτων στη ΔΕΘ

Η Αλεξάνδρα Σδούκου μίλησε για την «Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών», με μεσοσταθμική μείωση 9,5% σε πάνω από 1.500 βασικά προϊόντα, καθώς και για μέτρα στήριξης εισοδήματος και διαχείριση ιδιωτικού χρέους.