ΓΔ: 2348.45 -0.91% Τζίρος: 439.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Τρία νέα Πάρκα Τσέπης παραδίδονται τη Δευτέρα στις κοινότητες

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραδίδει τη Δευτέρα 12/1 τρία νέα Πάρκα Τσέπης σε Τριανδρία, Α’ και Γ’ Κοινότητα. Το έργο υλοποιήθηκε με δωρεά της ΔΕΗ, ενισχύοντας το αστικό πράσινο.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την παράδοση τριών νέων Πάρκων Τσέπης στις τοπικές κοινότητες, ενισχύοντας τον αστικό πράσινο χώρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026, στις 12:30μμ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, θα παραδώσει στους πολίτες νέο πάρκο στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Σαράφη.

Την ίδια ημέρα θα αποδοθούν δύο ακόμη πάρκα, το πρώτο στην Α’ Κοινότητα, στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Αγίου Δημητρίου, και το δεύτερο στη Γ’ Κοινότητα, στη συμβολή των οδών Τζαχείλα και Κωνσταντοπούλου.

Η υλοποίηση των τριών νέων Πάρκων Τσέπης πραγματοποιήθηκε με δωρεά της εταιρείας ΔΕΗ, ενισχύοντας τις πράσινες υποδομές και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταστροφές από πλημμύρα
ΔΙΕΘΝΗ

Άνοδος της στάθμης του Ευφράτη στη Συρία μετά τις πρόσφατες βροχές

Η Συρία προειδοποιεί για άνοδο της στάθμης του Ευφράτη λόγω πλημμυρών που προκάλεσαν έντονες βροχοπτώσεις και αύξηση της ροής από την Τουρκία. Πλημμύρισαν εκτάσεις και κατοικίες στη Ντέιρ Εζόρ, ενώ γέφυρες παραμένουν απροσπέλαστες.
Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε προαύλιο επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Φωτιά σε αυλή επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης καίει ξερά χόρτα κι απορρίμματα. Ενημερώθηκε η πυροσβεστική λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ενώ στο σημείο βρίσκονται 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Ευρωπαίος αξιωματούχος και Έλληνες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τουρνά με την Επίτροπο Περιβάλλοντος Jessika Roswall

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος Jessika Roswall επισκέφτηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, ξεναγήθηκε στο ΕΣΚΕΔΙΚ και συζήτησε με τον υπουργό Τουρνά για συνεργασία στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και προστασία πολιτών.
Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου - Roswall: Στο επίκεντρο τα έργα Antinero και τα ύδατα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Παπασταύρου και η Ευρωπαία επίτροπος Jessika Roswall συζήτησαν για κυκλική οικονομία και διαχείριση υδάτων και επισκέφτηκαν έργα Antinero στον Υμηττό κατά της δασικών πυρκαγιών.