ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Διόδια Εγνατίας Οδού
Αυξημένη κυκλοφορία στα διόδια της Εγνατίας Οδού, έντονη κίνηση οχημάτων.

Μεγάλες δυσκολίες στην κυκλοφορία οχημάτων στον άξονα Λαμίας-Αθήνας

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία από Λαμία προς Αθήνα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στη Θήβα και έργων στον κόμβο Ακραιφνίου. Η Τροχαία διοχετεύει τα οχήματα σε επαρχιακές οδούς, όπου όμως η κίνηση παραμένει αυξημένη.

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα, στο τμήμα της εθνικής οδού από το Μαρτίνο έως τη Θήβα. Η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, δημιουργώντας έντονη ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν αγρότες στη Θήβα προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε κλείσιμο του δρόμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστούν μεγάλες ουρές οχημάτων, καθώς η κυκλοφορία διακόπηκε πλήρως στο συγκεκριμένο σημείο.

Επιπλέον, μετά τον κόμβο του Ακραιφνίου προς Αθήνα, η κατάσταση δυσχεραίνεται περαιτέρω λόγω έργων που εκτελούνται στην περιοχή, προκαλώντας καθυστερήσεις πολλών χιλιομέτρων.

Η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για την αποσυμφόρηση, διοχετεύοντας τα οχήματα μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου. Ωστόσο, προβλήματα εντοπίζονται και εκεί, ιδιαίτερα στον δρόμο Λιβαδιάς-Θηβών με την Αλίαρτο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και στη Ριτσώνα, όπου η κίνηση παραμένει αυξημένη.

Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς ξεκινά ουσιαστικά από τη γέφυρα του Μαρτίνου, στο 125ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Εκεί η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία σε παράδρομο, όπου οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με αποτέλεσμα να παρατηρείται συσσώρευση οχημάτων ήδη πριν από τη γέφυρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεραιότητα η επέκταση Μετρό στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη

Σε προτεραιότητα τίθεται η επέκταση του Μετρό προς βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, με έμφαση σε Σταυρούπολη, Ευκαρπία και Εύοσμο, ενώ η υλοποίηση θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα ακόμα.
Πέδρο Σάντσεθ
ΔΙΕΘΝΗ

Παραίτηση υπουργού Μεταφορών πλήγμα για τον Σάντσεθ στην Ισπανία

Ο Όσκαρ Πουέντε, υπουργός Μεταφορών της Ισπανίας, παραιτήθηκε έξι ημέρες μετά το δεύτερο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, αφήνοντας τους σοσιαλιστές χωρίς μια ηχηρή φωνή ενόψει εκλογών. Τη θέση του προσωρινά αναλαμβάνει ο Κάρλος Κουέρπο.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Προβάδισμα νέας γενιάς προοδευτικών στις ΗΠΑ μετά τις εκλογές

Ο Νίκος Παππάς σχολιάζει πως οι Δημοκρατικοί πέτυχαν μεγάλη νίκη στις εκλογές των ΗΠΑ καταδικάζοντας τις πολιτικές Τραμπ, εστιάζοντας σε κοινωνικά ζητήματα, και κινητοποιώντας ευρύτερες δυνάμεις για αλλαγή και πρόοδο.
Σύγκρουση τρένων, Ισπανία
ΔΙΕΘΝΗ

Παραιτήθηκε ο Ισπανός υπ. Μεταφορών μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Ισπανός υπουργός Μεταφορών Όσκαρ Πουέντε, μετά το πρόσφατο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα με 69 νεκρούς, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να παραμείνει με δύο σοβαρά ατυχήματα σε λιγότερο από έναν χρόνο.
Βιομηχανική εγκατάσταση από ψηλά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η βιομηχανία Θράκης ζητά σχέδιο και κίνητρα για ανάπτυξη έως το 2030

Στο συνέδριο για την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη τονίστηκε η ανάγκη για αναπτυξιακό σχέδιο με έμφαση στις επενδύσεις, τις σύγχρονες υποδομές και τα σωστά κίνητρα, ώστε η περιοχή να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Χρήστος Δήμας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφεται η σύμβαση για νέο Νηπιαγωγείο στα Καλάβρυτα

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή νέου κτιρίου του 3θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων με Τμήμα Ένταξης, προϋπολογισμού 1.851.244 ευρώ, παρουσία του Χρίστου Δήμα, σε οικόπεδο του Δημοτικού Σχολείου Βάλτου.