ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Προαστιακός σιδηρόδρομος τρένο
Τοπικό τρένο Προαστιακού φτάνει στον σταθμό με επιβάτες στο βαγόνι.

Παράσυρση άνδρα από τρένο του Προαστιακού κοντά στον Σταθμό Λιοσίων

Άνδρας παρασύρθηκε από τον συρμό 1301 (Κιάτο-Πειραιάς) κοντά στον Σ.Σ. Λιοσίων. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε, στο σημείο ΕΚΑΒ και αστυνομία. Καθυστερήσεις στο δίκτυο.

Άνδρας παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιοσίων, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Η αμαξοστοιχία 1301, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Πειραιάς, ενεπλάκη σε περιστατικό παράσυρσης πεζού στο ύψος του Σ.Σ. Λιοσίων. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο πεζός διέσχισε κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή σε κλειστό και περιφραγμένο τμήμα του δικτύου.

Ο συρμός παραμένει ακινητοποιημένος στο σημείο, σε ουδέτερη ζώνη χωρίς ηλεκτροδότηση. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία, ενώ το προσωπικό της Hellenic Train παραμένει κοντά στους 180 επιβάτες, παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη μέσα στον ακινητοποιημένο συρμό. Λόγω του συμβάντος, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στο δίκτυο του Προαστιακού Αθηνών.

Η Hellenic Train συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για κάθε τυχόν εξέλιξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Δήμας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Ξεκινά η κατασκευή του βασικού ΒΟΑΚ στο τμήμα Ηράκλειο-Χανιά-Κίσσαμος

Υπογράφηκε στα Χανιά το πρακτικό έναρξης της παραχώρησης του βασικού τμήματος «Χανιά - Χερσόνησος» του ΒΟΑΚ, παρουσία κυβερνητικών στελεχών και εταιρικών παραγόντων. Στο έργο εντάσσεται και το τμήμα Κίσσαμος-Χανιά.
Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο: Από 31/1 τα δρομολόγια με λεωφορεία της Hellenic Train

Από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1680, 1681, 1682 και 1683. Αντικαθίστανται από λεωφορεία, με ορισμένες απευθείας μετακινήσεις και χωρίς στάση στο Πύθιο.
Κίτρινα ταξί σε δρόμο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερη απεργία ταξί 3 - 4 Φεβρουαρίου λόγω ηλεκτροκίνησης

Το ΔΣ του ΣΑΤΑ αποφάσισε με πλειοψηφία 48ωρη απεργία ταξί στην Αττική στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2026. Συγκέντρωση την Τρίτη 3/2 στα γραφεία ΣΑΤΑ και πορεία στο Μαξίμου, αντιδρώντας σε κυβερνητικά μέτρα για την ελάχιστη μίσθωση Ε.Ι.Χ.