ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
χέρια με χειροπέδες
Χειροπέδες μετά από σύλληψη. Φώτο: Shutterstock

Συνελήφθη ένας 24χρονος στη Βούλα με 69 κιλά χασίς

Στη Βούλα συνελήφθη 24χρονος που οδηγούσε κλεμμένο όχημα με πλαστές πινακίδες και είχε στην κατοχή του 69 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν τα ναρκωτικά σε δύο σακούλες στο αυτοκίνητο.

Στη σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Βούλα, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο όχημα και να μεταφέρει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή σταμάτησαν τον νεαρό οδηγό για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στα πίσω καθίσματα του οχήματος βρέθηκαν δύο νάιλον σακούλες με συνολικά 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είχε δηλωθεί ως κλεμμένο από τον ιδιοκτήτη του στις 15-9-2025 στη Βούλα.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, το οποίο ανέλαβε την προανακριτική διαδικασία.

Από την περαιτέρω έρευνα, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην οικία και σε αποθήκη του συλληφθέντα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

• 116 νάιλον συσκευασίες με 68 κιλά ακατέργαστης κάνναβης,

• μαχαίρι,

• 4 ζευγάρια γάντια,

• 2 κράνη,

• 3 κινητά τηλέφωνα,

• κλειδί μοτοσυκλέτας.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού βρέθηκε επίσης δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στις 5-11-2025 από την περιοχή των Πατησίων και έφερε επίσης πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας.

Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19χρονος συνελήφθη στη Φθιώτιδα για απόπειρα απάτης ως «λογιστής»

Συνελήφθη 19χρονος στην Αταλάντη που, μαζί με 25χρονο συνεργό που αναζητείται, προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτη προσποιούμενοι τον λογιστή και τον αστυνομικό. Η απάτη αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο χάρτης της εγκληματικότητας με τις Ομάδες Πρόληψης της ΕΛΑΣ

Ένας χρόνος από την εφαρμογή του σχεδίου των Ο.ΔΙ. της ΕΛ.ΑΣ σε περιοχές υψηλής παραβατικότητας με Ρομά δείχνει θετικά αποτελέσματα. Σύντομα αξιολόγηση θα εντοπίσει βελτιώσεις για πιο στοχευμένη δράση, χωρίς στοχοποίηση ομάδων.
Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για πλαστά χαρτονομίσματα

Στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθησαν τρία άτομα, ανάμεσά τους ένας ανήλικος, για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, ενώ δύο ακόμη ημεδαποί συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Κατασχέθηκαν 182 πλαστά χαρτονομίσματα.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΣ: Η ΔΑΟΕ διερεύνησε 1.361 σοβαρές και οργανωμένες εγκληματικές υποθέσεις

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε στην ΕΛΑΣ, τονίζοντας ότι 20 από τις 28 ανθρωποκτονίες ή απόπειρες που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα έχουν εξιχνιαστεί, παρουσιάζοντας και τα συνολικά αποτελέσματα της σχετικής Διεύθυνσης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά και εγκληματική ομάδα στον Άγιο Νικόλαο

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησε η Αστυνομία σε Ιεράπετρα και Σητεία, κατά επιχειρήσεις σε σπίτια και καταστήματα. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, μετρητά, οχήματα και εξοπλισμός. Συνεχίζεται η προανάκριση.
Ελληνική Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 32χρονη στο «Ελ. Βενιζέλος» με 18,5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές

Συνελήφθη 32χρονη αλλοδαπή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μέλος διεθνικής σπείρας, ενώ μετέφερε 18,5 κιλά υδροπονικής κάνναβης (skunk) κρυμμένα στις αποσκευές της, με σκοπό τη διακίνησή τους στη Ρόδο.