ΓΔ: 2563.76 0.93% Τζίρος: 224.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:48:34
Ελληνική αστυνομία περιπολικό

Ρέθυμνο: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα μετά από έρευνες

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο 24χρονων και ενός 25χρονου στον Δήμο Ρεθύμνου για παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικά και όπλα. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, ζυγαριές, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και μαχαίρι.

Στη σύλληψη δύο 24χρονων και ενός 25χρονου προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, με τις κατηγορίες να αφορούν παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικές ουσίες και όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αξιοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης, εντοπίστηκαν τα τρία άτομα και ακολούθησαν έρευνες στις οικίες και άλλους χώρους που χρησιμοποιούσαν. 

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,2 γραμμάρια κοκαΐνης, το ποσό των 220 ευρώ που θεωρείται προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, δύο ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλόγες δάσους πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο δήμαρχος Πάρου και άλλοι για πυρκαγιές σε τέσσερις περιοχές

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ τους ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Πάρου, για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Πάρου, καθώς διαπιστώθηκαν παραλείψεις στα μέτρα ασφαλείας. Σύνολο οκτώ συλλήψεις σε όλη τη χώρα για σχετικές πυρκαγιές.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για τη φωτιά στο παλιό κτίριο Μπάντμιντον Γουδή

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, 29, 32 και 52 ετών, για την πυρκαγιά στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή. Η επιχείρηση έγινε στις 29 Ιουλίου 2026 και οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Αρχές για τα περαιτέρω.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήλος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή κάνναβης

Στη Μήλο, ένας 17χρονος και ένας 21χρονος συνελήφθησαν με 210 γραμμάρια κάνναβης μετά την άφιξή τους από Πειραιά. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ διώκονται και οι γονείς του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 71χρονου στο «Ελ. Βενιζέλος» για υπόθεση βιασμού ανηλίκου στο Περού

Συνελήφθη 71χρονος αλλοδαπός στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, βάσει ερυθράς αγγελίας από το Περού για βιασμό ανηλίκου το 2011. Ο άνδρας εντοπίστηκε λίγο πριν ταξιδέψει για Τορόντο και κρατείται από τις αρχές.
Πανοραμικό Κίτο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Εκουαδόρ: Σύλληψη πρώην δημάρχου για φερόμενη στήριξη στους Λος Λόμπος

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος μεταλλευτικής κοινότητας του Ισημερινού, κατηγορούμενος ως βασικός χρηματοδότης της εγκληματικής οργάνωσης «Λος Λόμπος», που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών και παράνομες εξορύξεις.