ΓΔ: 2668.52 2.00% Τζίρος: 212.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:30:41
Ο Στέλιος Αγγελούδης στο μετρό
φώτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας απειλών κατά Αγγελούδη

Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη οδήγησαν στην ταυτοποίηση 42χρονου από την Ημαθία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Κυβερνοεγκλήματος.

Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα μέσω διαδικτύου κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ως αποστολέας των μηνυμάτων ταυτοποιήθηκε ένας 42χρονος από περιοχή της Ημαθίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος, που ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας του κ. Αγγελούδη. Όπως κατέθεσε ο δήμαρχος, τα επίμαχα μηνύματα είχαν αναρτηθεί στην προσωπική - πολιτική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από εντολή της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Η ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση του 42χρονου ως χρήστη και διαχειριστή του λογαριασμού από τον οποίο εστάλησαν τα μηνύματα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές δημιουργούν το Δέντρο των Ονείρων στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καλεί μαθητές της Γ΄-ΣΤ΄ Δημοτικού να εκφράσουν τις ιδέες και τα όνειρά τους για το σχολείο και την πόλη, δημιουργώντας το «Δέντρο των Ονείρων», σε συλλογική δράση στις 5/11 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μια ζωή αναζήτησης και επιστροφή στις ρίζες με παράσταση

Περίπου 60 υιοθετημένοι Έλληνες στις ΗΠΑ απέκτησαν ξανά την ελληνική ιθαγένεια, ενώ εκατοντάδες ακόμη περιμένουν. Η ιστορία αυτών των υιοθεσιών φωτίζει σκοτεινές πτυχές της μεταπολεμικής εθνικής ιστορίας και οικογενειακούς αποχωρισμούς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 16χρονου στη Θεσσαλονίκη για παραλαβή 7,4 κιλών skunk

Αστυνομικοί εντόπισαν πάνω από 7,4 κιλά υδροπονικής κάνναβης σε δύο δέματα με παραλήπτη 16χρονο αλλοδαπό στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός συνελήφθη κατά την παραλαβή, ενώ το δεύτερο δέμα βρέθηκε σε αποθήκη courier.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με όρους ο αρχιδιαιτητής για την υπόθεση της ΜΚΟ

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 43χρονος αρχιδιαιτητής, κατηγορούμενος για χειραγώγηση αγώνων και εμπλοκή σε υπόθεση ΜΚΟ. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή. Αύριο απολογείται ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς στην Ασπροβάλτα

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα. Δύο νεαροί, 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός τους. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη και επέμβαση αστυνομικών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις Τούρκοι ταυτοποιήθηκαν για εμπρησμό στις φυλακές Διαβατών

Τέσσερις Τούρκοι κρατούμενοι ταυτοποιήθηκαν ως υπαίτιοι εμπρησμού στις φυλακές Διαβατών τον Αύγουστο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έκδοση συμπατριώτη τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορές.