ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Τιμητική βράβευση πρώην προέδρων από την Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης διοργανώνει τελετή βράβευσης για τους πρώην προέδρους της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης προχωρά στη διοργάνωση τελετής τιμητικής βράβευσης για τους πρώην προέδρους της, αναγνωρίζοντας το έργο και τη σημαντική προσφορά τους στην ενίσχυση και πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, στις 18:00, στην Αίθουσα Συμβουλίου της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, στη Βίλα Μορντώχ (Βασ. Όλγας 162 – 25ης Μαρτίου 24).

Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της αναγνώρισης της προσφοράς όσων διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία Ρουμανίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μπάντα της ΑΣΔΥΣ στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών Ρουμανίας

Στο 17ο διεθνές φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών στη Ρουμανία συμμετείχε η μπάντα της ΑΣΔΥΣ, αναδεικνύοντας την ελληνική μουσική παράδοση ανάμεσα σε επτά χώρες, με συναυλίες, παρελάσεις και επιδείξεις.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελευθερία, ύψιστη αξία, στο επίκεντρο του Εθνικού Ύμνου

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε, με ανάρτησή του στο Χ, ότι η υπεράσπιση της Ελευθερίας αποτελεί διαρκές χρέος, με αφορμή τα 161 χρόνια από την καθιέρωση των πρώτων στροφών του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν» ως Εθνικού Ύμνου.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας αλλάζει εικόνα, στηρίζοντας τα συμφέροντα

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στην ΕΛΑΣ ότι καλύπτει τα έξοδά της μόνο από μέλη, τονίζοντας πως στελέχη μιλούσαν για κάλυψη εξόδων από τον κ. Τσίπρα. Σημειώνει ότι απαιτούνται πολλοί δωρητές για να συγκεντρωθούν τόσο μεγάλα ποσά, με βάση τη νομοθεσία.
αναμμένο κερί πένθους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακύρωση όλων των εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο έως και το Σάββατο 1/8

Ο Δήμος Ρεθύμνης, σε ένδειξη πένθους για τους δύο πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά Αγίου Βασιλείου, ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις του έως και το Σάββατο. Η ακύρωση δεν αφορά εκδηλώσεις άλλων φορέων.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στην τελετή για την αναβάθμιση της Αρχαίας Αγοράς

Στις 19:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει και θα απευθύνει ομιλία στην τελετή παράδοσης του έργου για τη βελτίωση προσβασιμότητας στην Αρχαία Αγορά, που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού.