ΓΔ: 2104.74 0.67% Τζίρος: 178.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Ελληνικό αστυνομικό όχημα. Credit: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: 73χρονη αποπειράθηκε να κάψει την πόρτα και το ΙΧ του γείτονα

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, 73χρονη αποπειράθηκε να κάψει την πόρτα 65χρονου γείτονα και το αυτοκίνητο της κόρης του με βενζίνη. Ο άνδρας την αντιλήφθηκε και απέτρεψε τη φωτιά.

Μια 73χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στην εξώπορτα του 65χρονου γείτονά της και στο αυτοκίνητο της κόρης του, περιλούζοντάς τα με βενζίνη και επιχειρώντας να τα ανάψει με αναμμένο βαμβάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Ο 65χρονος αντιλήφθηκε την κίνηση της ηλικιωμένης και αφαίρεσε εγκαίρως το βαμβάκι, αποτρέποντας την πρόκληση ζημιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, δεν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο ή διαμάχη μεταξύ των εμπλεκομένων.

Μετά από προανάκριση του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 73χρονης, η οποία κατάγεται από τη Γεωργία. Η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 48χρονου επιβάτη λεωφορείου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 48χρονος Ιρακινός επιβάτης αστικού λεωφορείου, αφού κατηγορείται ότι επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις συνεπιβάτες. Οδηγείται στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για επίθεση με συνθήματα στο γραφείο Σιμόπουλου

Η αστυνομία ταυτοποίησε δύο άτομα, 33 και 21 ετών, για την επίθεση με συνθήματα και φέιγ-βολάν στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου, ενέργεια που αποδίδεται στον «Ρουβίκωνα».
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο διαρρηκτών για απόπειρα εισβολής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες από τη Γεωργία που επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα 79χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού προσπάθησαν να διαφύγουν από την ταράτσα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 32χρονος συνελήφθη για επίθεση κατά αστυνομικού

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 32χρονος που κατηγορείται για σωματική βλάβη και αντίσταση σε έλεγχο, αφού επιτέθηκε σε αστυνομικό, τραυμάτισε και συνέχισε την επίθεση ακόμη κι όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 40 άτομα για κλοπές και διαρρήξεις

Σαράντα άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για διαρρήξεις, κλοπές και απάτες, με δικογραφίες εις βάρος τους. Οι υποθέσεις έγιναν μεταξύ Μαρτίου 2022 και Ιανουαρίου 2025 και εξιχνιάστηκαν μετά από εκτενή αστυνομική έρευνα.