ΓΔ: 1979.49 -1.28% Τζίρος: 66.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:34:37
Περιπολικό ΕΛΑΣ Jeep
Φώτο: Shutterstock

Έφοδος στον Κορυδαλλό: Βρέθηκε αυτοσχέδιο σουβλί σε κελί κρατουμένων

Αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού αποκάλυψε αυτοσχέδιο σουβλί σε κελί δύο κρατουμένων. Η έρευνα έγινε παρουσία εισαγγελέα, ύστερα από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Κορυδαλλού, το πρωί της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου 2025, παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών.

Ο έλεγχος επικεντρώθηκε στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων καθώς και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α.Ο.Ε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε κελί του Ειδικού Χώρου, όπου κρατούνταν δύο ημεδαποί, βρέθηκε μεταλλική ράβδος μήκους 15 εκατοστών, κυρτή στη μία άκρη και τυλιγμένη με κομμάτι υφάσματος, η οποία χαρακτηρίζεται ως αυτοσχέδιο σουβλί. Το αντικείμενο ήταν επιμελώς κρυμμένο μέσα σε μηχανισμό ρολού παραθύρου.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοφία Βούλτεψη στο Κοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει άμεσα τη Βουλευτή Σοφία Βούλτεψη

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά από τον Πρωθυπουργό την άμεση διαγραφή της Σοφίας Βούλτεψη, καταγγέλλοντας τις επιθέσεις της κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι και του θεσμού της Ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης.
Εκλογές στην Ιταλία
ΔΙΕΘΝΗ

Η ιταλική Γερουσία εγκρίνει τη δικαστική μεταρρύθμιση, επόμενο βήμα το δημοψήφισμα

Η ιταλική γερουσία ενέκρινε τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης. Για να ισχύσει απαιτείται δημοψήφισμα, εκτός αν εγκριθεί από τα δύο τρίτα της Βουλής. Κύριο σημείο διαφωνίας ο διαχωρισμός σταδιοδρομίας δικαστών και εισαγγελέων.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες για χρήση χημικών της ΕΛ.ΑΣ. σε μαθητές στο Μεταξουργείο

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη χρήση χημικών από την ΕΛ.ΑΣ. σε μαθητές και γονείς στο Μεταξουργείο και ζητά εξηγήσεις από τον Υπουργό για τις εντολές και την ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας.
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ηγετική εμφάνιση Δένδια, το νερό ακριβαίνει και επιστροφή στην καθημερινότητα

Το... προσκύνημα στα εγκαίνια της νέας όψης του ΥΠΕΘΑ, οι φολκλόρ υπερβολές, η μετατόπιση της κυβερνητικής ατζέντας σε πιο καθημερινά θέματα, η λειψυδρία που επιταχύνει τις αυξήσεις στο νερό και το ρεύμα που παραμένει ακριβό.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Οι κυβερνητικές πηγές «οδηγούνται από φάλτσο σε φάλτσο»

Το ΠΑΣΟΚ απαντά σε κυβερνητικές πηγές για την τροπολογία στον Άγνωστο Στρατιώτη, μιλώντας για «φάλτσα» και πολιτική υποκρισία, και ζητά διευκρινίσεις για τις φθορές και το πλαίσιο αστυνόμευσης.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η βελτίωση της καθημερινότητας και του κράτους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, τόνισε την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας, με έμφαση στη διαφάνεια, τη μείωση γραφειοκρατίας και τη μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ.