ΓΔ: 2216.52 -1.76% Τζίρος: 275.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών–Λαμίας λόγω εργασιών στην Καλυφτάκη

Η Νέα Οδός ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ για εργασίες στην Άνω Διάβαση Καλυφτάκη, με αποκλεισμό λωρίδων και ειδικά ωράρια ανά κατεύθυνση έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών στην Άνω Διάβαση του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στις 22:00 έως και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 06:00, θα εφαρμοστούν περιορισμοί στην κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά τη Φάση Α, με κατεύθυνση προς Λαμία, θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) από το 19,45ο χλμ. έως και το 20,4ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη μεσαία και την αριστερή λωρίδα.

Στη Φάση Β, προς Αθήνα, θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ από το 21,7ο χλμ. έως και το 19,8ο χλμ., με τα οχήματα να κινούνται στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα.

Οι κυκλοφοριακοί περιορισμοί της Φάσης Α θα εφαρμόζονται Δευτέρα με Τετάρτη από τις 22:00 έως τις 06:00 και Πέμπτη με Παρασκευή από τις 23:00 έως τις 06:00.

Για τη Φάση Β, οι ρυθμίσεις θα ισχύουν Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 22:00 έως τις 06:00. Το διάστημα 24/10 έως και 29/10 εξαιρείται των παραπάνω ρυθμίσεων.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ θα τοποθετηθούν σχετικές προσωρινές σημάνσεις για την πλήρη ενημέρωση.

Η εταιρεία ζητά την κατανόηση του κοινού και υπενθυμίζει στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση για την ασφαλή διέλευση από το σημείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορτηγά μεταφορές Ρόδος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομοσπονδία φορτηγών: Παράπονα για πρόστιμα ωραρίων στην Πάτρα λόγω μπλόκων

Η Ομοσπονδία φορτηγών εκφράζει ανησυχία για πρόστιμα σε οδηγούς στην Πάτρα για ωράρια οδήγησης/ανάπαυσης, χωρίς να συνυπολογίζονται καθυστερήσεις από αγροτικά μπλόκα. Ζητά οδηγίες και παρέκκλιση κανονισμού.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Το 2025 σημειώθηκε η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε ότι το 2025 καταγράφηκαν 522 νεκροί σε τροχαία, ιστορικό χαμηλό. Οι θάνατοι μειώθηκαν κατά 21,5% σε σχέση με το 2024, με αυστηρότερους κανόνες και περισσότερους ελέγχους.
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών μπλόκων στην εθνική οδό

Σε ισχύ προσωρινές ρυθμίσεις στην Πιερία λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, με εκτροπές οχημάτων από τους κόμβους Κατερίνης και Νέας Εφέσου και περιορισμούς στην κίνηση προς Αθήνα.