ΓΔ: 2130.37 -2.43% Τζίρος: 317.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Σύλληψη 42χρονης στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Οι αρχές συνέλαβαν 42χρονη που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για λογαριασμό έγκλειστου, ενώ κατασχέθηκαν σχεδόν 1,5 κιλό κοκαΐνης, κάνναβη και MDMA, αποκαλύπτοντας εκτεταμένο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατείχε ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και ecstasy για λογαριασμό έγκλειστου σε φυλακές της χώρας.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν στο σπίτι της 42χρονης σχεδόν 1,5 κιλό κοκαΐνης, 956 γραμμάρια κάνναβης τύπου «σοκολάτας», 410 γραμμάρια «skunk» και 784 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA-ecstasy). Οι ποσότητες αυτές συνδέονται με τη φερόμενη δράση του 47χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Σεπτεμβρίου, οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του 47χρονου, ο οποίος διατηρούσε διαμέρισμα που λειτουργούσε ως «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 κιλό κοκαΐνης, πάνω από 500 γραμμάρια «ροζ» κοκαΐνης (γνωστή ως TUSI), 1 κιλό MDMA (ecstasy), διάφορες ποσότητες κάνναβης, αμφεταμίνης, κεταμίνης και ηρωίνης, 2.800 ναρκωτικά χάπια, ζυγαριές ακριβείας και το ποσό των 14.900 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και περισσότερα από 100 φυσίγγια. Η υπόθεση αναδεικνύει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια των αρχών για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση κυκλώματος από την ΕΛ.ΑΣ. για εγκληματικές πράξεις

Σε αστυνομική επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα, εντοπίστηκαν εννέα ύποπτοι για εγκληματικές δραστηριότητες. Συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος που καταζητείτο από την INTERPOL. Έγιναν έρευνες σε πέντε σπίτια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 30χρονου δραπέτη στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν χθες στα ΚΤΕΛ Μακεδονία 30χρονο αλλοδαπό που δραπέτευσε από τις φυλακές, όπου εξέτιε ποινή 10 ετών για υπόθεση παράνομης μεταφοράς μεταναστών.
Άνδρες της ΕΚΑΜ επιχειρούν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης

Αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη (Δενδροπόταμο) οδήγησε σε κατασχέσεις ναρκωτικών, καραμπίνας χωρίς άδεια, ζυγαριάς και ποδηλάτων. Συνελήφθη 52χρονος για όπλα και ταυτοποιήθηκε 55χρονος αλλοδαπός για ναρκωτικά.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο ατόμων για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άνδρες, 42 και 25 ετών από Ρουμανία και Υεμένη, για παράνομη μεταφορά τεσσάρων αλλοδαπών χωρίς νόμιμα έγγραφα. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση για τον 47χρονο που δραπέτευσε από το Ιπποκράτειο

Ο 47χρονος που απέδρασε από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή λόγω έφεσης. Εντοπίστηκε δύο μέρες μετά τη διαφυγή του από το μπαλκόνι σε οικισμό Ρομά στα Διαβατά.