ΓΔ: 2024.44 0.44% Τζίρος: 200.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε ήσυχο δρόμο κατά τη διάρκεια ημέρας.

Ηράκλειο: Φυτεία με 1.157 δενδρύλλια κάνναβης – Δύο συλλήψεις

Εντοπίστηκαν 1.157 δενδρύλλια κάνναβης σε θερμοκήπιο στον Δήμο Φαιστού μετά από αστυνομική επιχείρηση. Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ κατασχέθηκαν κάνναβη, τέσσερα κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια από τις κατοικίες τους.

Μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.157 δενδρύλλια εντοπίστηκε σε θερμοκήπιο στον Δήμο Φαιστού, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν και στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν στο θερμοκήπιο, το οποίο ανήκε σε ημεδαπό και είχε ενοικιαστεί από άλλον ημεδαπό, συνολικά 1.157 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων. Τα φυτά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ εντοπίστηκαν επίσης 1.509 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο ανδρών, ηλικίας 51 και 41 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου, ενώ ο ενοικιαστής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Θηβαίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θήβας.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο μαθητών λυκείου στη Ναύπακτο για διακίνηση κοκαΐνης

Δύο μαθητές, 17 και 18 ετών, συνελήφθησαν στη Ναύπακτο για διακίνηση κοκαΐνης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 6,6 γραμμάρια ναρκωτικών και μετρητά. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό συνεργών.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη συγγενή του θύματος για κατοχή όπλων στην υπόθεση των Βοριζίων

Συνελήφθη συγγενής του 39χρονου που σκοτώθηκε στα Βορίζια, μετά τον εντοπισμό κυνηγετικής καραμπίνας και φυσιγγίων σε σπηλιά ιδιοκτησίας του. Συνεχίζονται οι έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη σε δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από τα δικαστήρια

Οι δύο συλληφθέντες έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, κατά τη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.