ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Εργαζόμενος ΕΚΑΒ πλάτη
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Νεκρός 44χρονος με πατίνι

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Πέτρου Ράλλη καθώς 44χρονος από το Μπαγκλαντές σκοτώθηκε σε σύγκρουση ηλεκτρικού πατινιού με μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας εγκατέλειψε το σημείο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς Κηφισό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 44χρονος αναβάτης, υπήκοος Μπαγκλαντές.

Ο οδηγός της μηχανής εγκατέλειψε αμέσως το σημείο, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνες για να αποσαφηνίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος και να ταυτοποιήσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νοσοκομειακό δωμάτιο κλίνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαγεωργίου: Μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Ρουμανία

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίστηκαν αεροπορικώς από την Τιμισοάρα δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (20 και 28 ετών) που τραυματίστηκαν στο τροχαίο στη Ρουμανία. Ο ένας είναι πολυτραυματίας, ενώ για τρίτο τραυματία η αεροδιακομιδή αναβλήθηκε μετά από χειρουργείο.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη δύο τραυματίες από το δυστύχημα με φιλάθλους ΠΑΟΚ

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου αναμένεται να μεταφερθούν δύο από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία. Ο τρίτος παραμένει νοσηλευόμενος εκεί, μετά από χειρουργική επέμβαση.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρέμα Βάρδα, 40 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρέμα Βάρδα (Σπάτα-Πικέρμι) λίγο πριν τις 15:00 λόγω κακοκαιρίας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 40 κλήσεις από το πρωί για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων, κυρίως στα νότια προάστια.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σχέδιο για κυκλοφορία στην Αττική με drones, ΑΙ και 1.000 κάμερες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσίασε το νέο σχέδιο για οδική ασφάλεια στην Αττική, με χρήση drones, τεχνητής νοημοσύνης και ενισχυμένη παρουσία Τροχαίας, για καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και ενημέρωση πολιτών.