ΓΔ: 2069.6 0.80% Τζίρος: 201.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
Φωτο: Απινιδωτής Μετρό Θεσσαλονίκης. Credit: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλείνουν αύριο σταθμοί λόγω πορείας για τον Παύλο Φύσσα

Αλλαγές στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης αύριο Πέμπτη. Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί από τις 16:00 λόγω πορείας για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αλλαγές θα σημειωθούν αύριο, Πέμπτη, στη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς ορισμένοι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί από τις 16:00 το απόγευμα, λόγω της προγραμματισμένης πορείας για τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, προσωρινά θα διακοπεί η λειτουργία των σταθμών «Βενιζέλου», «Αγίας Σοφίας», «Σιντριβάνι» και «Πανεπιστήμιο». Η ακριβής ώρα επαναλειτουργίας τους θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα, καθώς αναμένεται νέα ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές.

Σημειώνεται ότι το δίκτυο του Μετρό Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό μέσω των υπολοίπων σταθμών, οι οποίοι θα λειτουργούν χωρίς διακοπή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παραπάνω αλλαγές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιρ Στάρμερ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Στάρμερ: «Αντιβρετανικές» οι φιλοπαλαιστινιακές πορείες στις 7/10

Ο Κιρ Στάρμερ τόνισε ότι η Βρετανία θα υπερασπίζεται πάντα τις εβραϊκές κοινότητες και κάλεσε τους φοιτητές να μην κάνουν φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στη δεύτερη επέτειο της επίθεσης της Χαμάς που οδήγησε στον καταστροφικό πόλεμο στη Γάζα.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ βλέπει ανταρσία στο Πόρτλαντ και στέλνει την Εθνοφρουρά

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στο Πόρτλαντ εκδηλώνεται ανταρσία, ζητώντας την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για «αύξηση εγκληματικότητας». Υπονόησε ότι ίσως επικαλεστεί τον Νόμο περί Ανταρσίας του 1792 για στρατιωτική επέμβαση.
Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Δικαστής μπλόκαρε την ανάπτυξη Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ από Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής εμπόδισε προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ, όπου συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά της ICE. Η απόφαση περιορίζει τις εντολές Τραμπ για χρήση εφεδρικών στρατιωτικών δυνάμεων στην πόλη.
Μπιγκ Μπεν Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Μαζικές συλλήψεις σε διαμαρτυρίες υπέρ της Palestine Action

Η αστυνομία Λονδίνου συνέλαβε δεκάδες υποστηρικτές της απαγορευμένης Palestine Action, που διαδήλωσαν παρά τις συστάσεις για ακύρωση λόγω της επίθεσης σε συναγωγή στο Μάντσεστερ, η οποία κόστισε τη ζωή σε δύο άτομα.