ΓΔ: 2609.5 0.58% Τζίρος: 105.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:35:37
Αστυνομικό όχημα νύχτα
Φωτο: ΑΠΕ

Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλετών στο Βραχάτι Κορινθίας

Δύο άνδρες, 22 και 41 ετών, σκοτώθηκαν σε σύγκρουση μοτοσυκλετών στο Βραχάτι. Το τροχαίο συνέβη μετά από ελιγμό αποφυγής, με την Τροχαία να ερευνά τις συνθήκες.

Δύο άνδρες ηλικίας 22 και 41 ετών έχασαν τη ζωή τους σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, στο 11ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος πραγματοποίησε ελιγμό για να αποφύγει επιβατικό όχημα, το οποίο βρισκόταν σε προσωρινή στάση και οδηγούσε 30χρονος. Κατά τη διάρκεια του ελιγμού, η μοτοσυκλέτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο αντίθετο ρεύμα, η μοτοσυκλέτα του 41χρονου συγκρούστηκε βίαια με δεύτερη δίκυκλη, την οποία οδηγούσε ένας νεαρός 22 ετών. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποδείχθηκε μοιραία για τον 22χρονο, ο οποίος υπέστη θανάσιμους τραυματισμούς και κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος. Ο 41χρονος παρελήφθη σε κρίσιμη κατάσταση από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Παρά τις συστηματικές προσπάθειες των γιατρών, λίγες ώρες αργότερα και παρά τις επίμονες ιατρικές παρεμβάσεις, ο 41χρονος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, αυξάνοντας τον απολογισμό του τραγικού συμβάντος.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για τον προσδιορισμό των υπαίτιων παραγόντων του θανατηφόρου περιστατικού

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων για επικίνδυνη οδήγηση και βαριά πρόστιμα

Δύο συλλήψεις για επικίνδυνη οδήγηση έγιναν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο: ένας 40χρονος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ 61χρονος μοτοσικλετιστής αγνόησε σήμα αστυνομικών και παραβίασε μονόδρομους και φανάρια.
Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νεκροί σε σύγκρουση δίκυκλου με πατίνι στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Δύο άνδρες, 34 και 36 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο κοντά στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Ο πρώτος ήταν αναβάτης δικύκλου και ο δεύτερος οδηγός ηλεκτρικού πατινιού, που υπέκυψαν στα τραύματά τους παρά τη νοσηλεία τους.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: 12 νεκροί και 487 τραυματίες σε τροχαία τον Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο στην Αττική σημειώθηκαν 415 τροχαία με 12 νεκρούς και 487 τραυματίες. Αιτία, κυρίως απρόσεκτη οδήγηση και παραβάσεις. Καταγράφηκαν 32.163 παραβάσεις, εκ των οποίων 234 πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από σύγκρουση φορτηγών στην ΠΑΘΕ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, κοντά στη Σίνδο, όταν φορτηγό που οδηγούσε 36χρονος Ρουμάνος συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός.