ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Batiman.com

Μεγάλη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση «Batimat 2019»

Με 21 εξαγωγικές εταιρίες συμμετείχε η Ελλάδα στην διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών «Batimat 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Με 21 συμμετοχές έδωσε το παρών η χώρα μας στην έκθεση του κλάδου δομικών υλικών και κατασκευών στη Γαλλία «BATIMAT 2019».

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και για το 2019 διεξήχθη από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού, Parc des Expositions.

H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, υποστήριξε και εφέτος τη συμμετοχή των ελληνικών εταιρειών στη ΒΑΤΙΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως και συγκεντρώνει εκτός από ένα συνεκτικό φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (κατασκευαστές, προμηθευτές, προγραμματιστές και διανομείς). Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 21 ελληνικές εταιρείες, 13 εκ των οποίων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω» και 8 με την υποστήριξη του Enterprise Greece.

Οι εκπρόσωποι του Enterprise Greece και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, πραγματοποίησαν συναντήσεις με επικεφαλής εταιρειών, με σκοπό την διερεύνηση τόσο των ευκαιριών που προσφέρει η Γαλλική αγορά, όσο και των δυνατοτήτων διείσδυσης των Ελληνικών εταιρειών σε γαλλόφωνες χώρες της Αφρικής, που σταδιακά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ERASITEXNIS PAO_VOTANIKOS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το σχέδιο της ΕΚΤΕΡ για κύκλο εργασιών 300 εκατ. σε ορίζοντα 5ετίας

Με ανεκτέλεστο 202 εκατ. ευρώ, στόχο κύκλο εργασιών 300 εκατ. ευρώ στην πενταετία και την αναβάθμιση στην 7η τάξη προ των πυλών, η ΕΚΤΕΡ επιταχύνει την ανάπτυξή της σε έργα, ΣΔΙΤ, τουρισμό και real estate.
Trek Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TREK Development: Αλλάζει πίστα με εξαγορές και είσοδο σε νέες αγορές

Με γεμάτο πορτοφόλι μετά την είσοδο στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ και εστιάζοντας σε ενέργεια – περιβάλλον – υποδομές η TREK Development επιταχύνει την ανάπτυξή της με εξαγορές και νέες επενδύσεις.
Ομιλητής στο AIF 2022
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Στασινός: Προσαρμοστικότητα και ανθεκτικότητα για βιώσιμη δόμηση

Ο Γ. Στασινός, πρόεδρος του ΤΕΕ, υπογραμμίζει τη σημασία ανθεκτικότητας, προσαρμοστικότητας και σωστού χρόνου για τη δόμηση. Έως το 2026 αναμένονται νέες πολεοδομικές μεταρρυθμίσεις και ψηφιακά έργα με πρωτοβουλία του ΤΕΕ.