ΓΔ: 2610.22 0.26% Τζίρος: 296.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Lamda Development
Φώτο: Lamda Development

Lamda: Πώληση δύο οικοπέδων στα Σπάτα έναντι του ποσού των 14 εκατ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της , η οποία στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και στα εμπορικά της κέντρα».

Στην πώληση δύο οικοπέδων στα Σπάτα Αττικής από τη θυγατρική της Lamda Estate Development, έναντι του ποσού των 14 εκατ. ευρώ, δημοσιοποίησε η Lamda Development, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρεία, LAMDA Estate Development S.M.S.A., προχώρησε την 17.05.2021 στην υπογραφή σύμβασης αγοραπωλησίας βάσει της οποίας πούλησε δύο (2) οικόπεδα στα Σπάτα, Ν. Αττικής, συνολικής έκτασης περίπου 85 χιλ τ.μ. έναντι συνολικού τιμήματος €14εκ. Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε περίπου 7% premium έναντι της εύλογης αξίας των οικοπέδων την 31.12.2020.

Η ως άνω αγοραπωλησία εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της Εταιρείας, η οποία στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων της στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού και στα εμπορικά της κέντρα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία LAMDA-EΓΟ για εγκατάσταση στο Ελληνικό παρουσία Χατζηδάκη

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα στεγαστεί για 30 χρόνια στο Υπόστεγο Β του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, μετά από συμφωνία που υπεγράφη παρουσία του Κωστή Χατζηδάκη μεταξύ Πολιτείας, Ομοσπονδίας και LAMDA Development.