ΓΔ: 2015.51 1.44% Τζίρος: 255.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
ΕΤΕ
Φωτό: Shutterstock

ΕΤΕ: Αποχωρεί από το Δ.Σ. ο A. McIntyre, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα

Ο κ. Andrew McIntyre αποχωρεί από τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας.

H Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Andrew McIntyre, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει νέα καθήκοντα στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ευχαριστεί θερμά τον κ. McIntyre για την αποτελεσματική συνδρομή και τη συνολική συνεισφορά του στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου και προσβλέπει στη μελλοντική εποικοδομητική τους συνεργασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 4 συστημικές τράπεζες
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανθεκτικές οι συστημικές τράπεζες στο εννεάμηνο, με καθαρά κέρδη 3,5 δισ.

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έκλεισαν το εννεάμηνο 2025 με καθαρά κέρδη 3,56 δισ. ευρώ (-6%), αντέχοντας στις μειώσεις επιτοκίων χάρη στην ισχυρή πιστωτική επέκταση και την αύξηση των προμηθειών (+11,8%).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Π. Μυλωνάς: Τα πέντε σημεία που έκαναν τη διαφορά στην κερδοφορία της Εθνικής

Ισχυρές επιδόσεις στο εννεάμηνο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Τι είπε ο Π. Μυλωνάς για τον νέο στόχο δανειοδοτήσεων, τα deals και τα σημεία που έκαναν τη διαφορά στον ισολογισμό της τράπεζας στο εννεάμηνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γκ. Χαρδούβελης: «Όχημα» της ελληνικής οικονομίας ο κλάδος της μεταποίησης

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής, Γκίκας Χαρδούβελης, τόνισε πως η μεταποίηση αποτελεί κλειδί για τη σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη, ενώ ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας τη χαρακτήρισε μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης.
Εθνική Τράπεζα ταμπέλα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΕ: Νέα ανεξάρτητα μέλη στο ΔΣ οι Μιχάλης Τσαμάζ και Όσκαρ Ροντρίγκες

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την εκλογή των Μιχάλη Τσαμάζ και Όσκαρ Ροντρίγκες ως ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ, μετά την αποχώρηση του Claude Piret λόγω απώλειας ανεξαρτησίας.