ΓΔ: 2615.91 0.22% Τζίρος: 122.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:22:39
Φώτο: Frigoglass

Ξεκινά η συγχώνευση θυγατρικών της Frigoglass

Η Frigoglass ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συγχώνευση των θυγατρικών της Frigoglass Industries Nigeria Limited (FINL) και Frigoglass West Africa Limited (FWAL) στη Νιγηρία με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας του ομίλου.

Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης των θυγατρικών της Frigoglass Industries Nigeria Limited (FINL) και Frigoglass West Africa Limited (FWAL) στη Νιγηρία με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας του ομίλου, ανακοίνωσε η Frigoglass.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων έξι μηνών, υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις.

Μεταξύ αυτών είναι η λήψη συγκατάθεσης από τους δανειστές των δανείων με εξασφάλιση πρώτης και δεύτερης τάξης και τους κατόχους ομολογιών με εξασφάλιση πρώτης τάξης, καθώς και των εγκρίσεων από τοπικές αρχές συμπεριλαμβανομένου του αρμόδιου δικαστηρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε τέλεια καταιγίδα η Frigoglass: Οι προκλήσεις και η επόμενη ημέρα

Κλειστό παραμένει το εργοστάσιο στη Ρουμανία, μεγάλα προβλήματα με τη ρωσική μονάδα λόγω του πολέμου. Δύσκολη εξίσωση οι πληρωμές τόκων με αρνητικές ταμειακές ροές και χαμηλή στάθμη διαθεσίμων.
Κρασί και σταφύλια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανθεκτικές παρέμειναν οι εξαγωγές ελληνικών αλκοολούχων το α' εξάμηνο του 2026

Παρά τη μικρή μείωση το 2026, οι εξαγωγές ελληνικών αλκοολούχων ποτών διατηρούνται ισχυρές, με άνοδο +41,5% σε αξία και +11,1% σε ποσότητα από το 2019, σύμφωνα με στοιχεία Eurostat που ανέλυσε ο ΣΕΑΟΠ.
Μπουλντόζα σε χώρο αποβλήτων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάδα: Πάνω από 2 εκατ. τόνοι τροφίμων πετιούνται ετησίως στα σκουπίδια

Πάνω από 2 εκατ. τόνοι τροφίμων απορρίπτονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με τα νοικοκυριά να παράγουν το μεγαλύτερο μέρος. Το 12,7% του πληθυσμού αντιμετωπίζει επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ η ενημέρωση για τις ημερομηνίες λήξης παραμένει ελλιπής.