ΓΔ: 2053.58 1.44% Τζίρος: 255.22 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
DEI-xreoseis
Shutterstock

ΔΕΗ: Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για τους πελάτες της «Economic Growth»

Οι πελάτες της εταιρείας «Economic Growth» σε Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη και Πάτμο θα ηλεκτροδοτούνται από 1ης Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2020 από τη ΔΕΗ.

Ανακοίνωση με σκοπό να ενημερώσει τους πελάτες της εταιρείας «Economic Growth» εξέδωσε η ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας στην Κρήτη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Πάτμο που ήταν πελάτες της εταιρείας «Economic Growth» θα ηλεκτροδοτούνται από 1ης Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2020 από τη ΔΕΗ, υπό την ιδιότητα του ως Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια τους, ενημέρωσε σήμερα η επιχείρηση.

Οι πελάτες που εντάσσονται στο καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους και τη χρέωση των σχετικών υπηρεσιών, μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr και του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 11770.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 31η Ιουλίου 2020, οι καταναλωτές, θα πρέπει να επιλέξουν νέο Προμηθευτή και να υπογράψουν Σύμβαση Προμήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δραστηριοποιούμενους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (www.rae.gr) και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αεριοστροβιλικές μονάδες
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες αεριοστροβιλικές μονάδες της ΔΕΗ στη Ρόδο, Κρήτη και Αιγαίο

Η ΔΕΗ θέτει σε λειτουργία νέες ευέλικτες μονάδες παραγωγής σε Ρόδο και Κρήτη, επεκτείνοντας το σχέδιό της σε Χίο και Λέσβο, με στόχο την ενεργειακή επάρκεια και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.
Γεώργιος Στασσής ΔΕΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Στάσσης: AI, εξηλεκτρισμός και Ουκρανία εκτοξεύουν τη ζήτηση για ενέργεια

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ενεργειακών υποδομών στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη για να υποστηριχθεί η ραγδαία ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers.
Λογαριασμός ρεύματος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φόβοι για αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος Νοεμβρίου μετά το ράλι της χονδρικής

Ανησυχία για τα τιμολόγια Νοεμβρίου με φόντο τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών χονδρικής. Που οφείλονται οι ανισορροπίες ανάμεσα σε Κεντρική Ευρώπη και Βαλκάνια και ο ρόλος της Αυστρίας.