ΓΔ: 2370.04 0.96% Τζίρος: 347.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:37
Κατάστημα Lidl εξωτερικά
Φώτο: Shutterstock

Lidl Ελλάς: Το πιο οικονομικό καρότσι με 11,75% εξοικονόμηση έως 10,74 ευρώ

Έρευνα της IWD δείχνει ότι το «καρότσι» της Lidl Ελλάς είναι κατά 11,75% φθηνότερο, εξοικονομώντας έως 10,74 ευρώ ανά αγορά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων.

Η Lidl Ελλάς αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά ως η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τα πρόσφατα ευρήματα της ανεξάρτητης έρευνας της IWD. 

Συγκεκριμένα, το «καρότσι» της Lidl Ελλάς ήταν 11,75% φθηνότερο σε σύγκριση με αντίστοιχο καρότσι άλλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προσφέροντας εξοικονόμηση έως και 10,74 ευρώ ανά αγορά.

Η εταιρεία, με τη νέα διαφημιστική της καμπάνια που φέρει το μήνυμα «Για ακόμα μία φορά, το πιο οικονομικό καρότσι», εστιάζει στη στρατηγική της να παρέχει στους πελάτες της διαχρονική αξία, ακόμη και σε μια περίοδο σημαντικών πληθωριστικών πιέσεων στα είδη ευρείας κατανάλωσης.

Η πρόσφατη πρωτοβουλία περιλάμβανε την αγορά 44 βασικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, τα οποία εξετάστηκαν από την εταιρεία ερευνών IWD.

 Η έρευνα συνέκρινε το συνολικό κόστος του «καροτσιού» προϊόντων ανάμεσα στη Lidl Ελλάς και σε μεγάλη ανταγωνιστική αλυσίδα, καταγράφοντας σαφή υπεροχή της Lidl τόσο στη χαμηλή τιμή όσο και στη διατήρηση της ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξοικονόμηση για τον καταναλωτή έφτασε τα 10,74 ευρώ, χωρίς να γίνει ο παραμικρός συμβιβασμός στην ποιότητα.

Όπως δηλώνει ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης και CEO της Lidl Ελλάς, «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε ότι κάθε οικογένεια αξίζει να γεμίζει το καρότσι της χωρίς άγχος και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα», τονίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της στρατηγικής της εταιρείας. 

Παράλληλα, προσθέτει: «Σε μια εποχή που η ακρίβεια δοκιμάζει την καθημερινότητά μας, εμείς στηρίζουμε τους καταναλωτές με ουσιαστικές λύσεις και πραγματική αξία. Το ότι το καρότσι μας είναι κατά 11,75% πιο οικονομικό δεν αποτελεί απλώς στατιστικό εύρημα, αλλά αποδεικνύει τη συνεπή μας δέσμευση στο να προσφέρουμε περισσότερα με λιγότερα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό».

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να δικαιώνει τον τίτλο της ως No.1 στη σχέση ποιότητας-τιμής για ακόμη μία χρονιά, έχοντας βραβευτεί για το διάστημα 2025-2026 με τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση Best Buy Award. Η εν λόγω διάκριση απονέμεται βάσει των αποτελεσμάτων ανεξάρτητης έρευνας του οργανισμού ICERTIAS, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα τον Μάιο του 2025.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, «Με το βλέμμα στο μέλλον, η Lidl Ελλάς παραμένει αφοσιωμένη στο να κρατά τις τιμές χαμηλά και τις αγορές προσιτές για κάθε νοικοκυριό. Με σταθερή δέσμευση στη διαφάνεια και στη σχέση ποιότητας - τιμής, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το πιο οικονομικό καρότσι βρίσκεται στα Lidl».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουτί «Made in China»
ΔΙΕΘΝΗ

Σταθερή η αγορά καταναλωτικών προϊόντων στην Κίνα με στήριξη από πολιτικές

Η αγορά καταναλωτικών προϊόντων στην Κίνα παρέμεινε σταθερή το πρώτο τετράμηνο του 2026, με ισχυρή ζήτηση σε «πράσινα» και έξυπνα προϊόντα και αύξηση πωλήσεων σε έξυπνα γυαλιά και φορητές κάμερες, σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορίου.
Οικογένεια σε ελληνικό νησί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόλις οι μισοί Έλληνες θα πάνε φέτος διακοπές, τι αλλάζει στις συνήθειες

Μόλις οι μισοί θα πάνε διακοπές το φετινό καλοκαίρι, λόγω ακρίβειας. Οι Έλληνες περιορίζουν δαπάνες, επιλέγουν οικονομικές διακοπές και στρέφονται σε εξοχικά, τοπικές αγορές και μαγείρεμα για να μειώσουν τα έξοδα.
Πολυσύχνατοι δρόμοι Πεκίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Νέα μέτρα για επιστροφή φόρου σε τουρίστες με στόχο την κατανάλωση

Η Κίνα διευκολύνει τα ψώνια των ξένων τουριστών με νέο πακέτο πολιτικής, βελτιώνοντας τη διαδικασία επιστροφής φόρου και επεκτείνοντας την κάλυψη των καταστημάτων, με στόχο την αύξηση της τουριστικής κατανάλωσης.
Ελληνική οικονομία νόμισμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΟΣΑ: Πρωτιά Ελλάδας στην αύξηση εισοδήματος νοικοκυριών το δ' τρίμηνο 2025

Η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση στο πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα νοικοκυριών στον ΟΟΣΑ το δ' τρίμηνο 2025, με άνοδο 3,3%, λόγω ανόδου αποδοχών και εσόδων από ακίνητα, ενώ η ανεργία έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009.
Αμερικανική σημαία Χρηματιστήριο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Άνοδος πληθωρισμού στο 3,8% λόγω αυξημένων τιμών καυσίμων και τροφίμων

Σημαντική αύξηση του πληθωρισμού στο 3,8% σημειώθηκε στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, λόγω ανόδου των καυσίμων από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και μικρής αύξησης στα τρόφιμα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.