ΓΔ: 2225.93 0.18% Τζίρος: 35.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:12:41
alpha bamk
Φώτο: Alpha Bank

Alpha Real Estate: Διπλασιασμός των κερδών στα 8,96 εκατ. ευρώ

Στα 21,07 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών, και τα καθαρά κέρδη πλησίασαν τα 9 εκατ. ευρώ, με το διοικητικό συμβούλιο να προτείνει τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,50 ευρώ ανά μετοχή.

Ενισχυμένα ήταν τα μεγέθη της Alpha Real Estate το 2024, καταγράφοντας άνοδο σε όλους τους τομείς, με τα κέρδη μετά φόρων να διαμορφώνονται στα 8,96 εκατ. ευρώ, και τη διοίκηση της εταιρείας να προτείνει τη διανομή μερίσματος 0,50 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το 2024, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 21,07 εκατ. ευρώ έναντι 18,4 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος ενώ τα Κέρδη προ Τόκων, Φόρων και Αποσβέσεων διαμορφωθήκαν σε 10,44 εκατ. ευρώ έναντι 5,34 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

Σε ενοποιημένη βάση τα Κέρδη προ Φόρων ανήλθαν σε 11,57 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 5,47 εκατ., ενώ τα Κέρδη μετά Φόρων σε 8,96 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 4,3 εκατ. ευρώ το 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,50 ευρώ ανά μετοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακίνητα στην Αθήνα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επενδυτικές εταιρείες ακινήτων «χτίζουν» πάνω στα καλά αποτελέσματα του 2025

Με συνολικές επενδύσεις 5,18 δισ. ευρώ, οι εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα έκλεισαν το 2025 με αυξημένα κέρδη και τζίρο, αντλώντας ώθηση από logistics, φιλοξενία και οικιστικές αναπτύξεις.
Αθήνα, Λυκαβητός
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αγοραστές αναζητούν προσιτές κατοικίες και οι φθηνές περιοχές ακριβαίνουν

Οι ζητούμενες τιμές κατοικιών στην Αττική αυξήθηκαν 6,5% στο α' τρίμηνο, αγοραστές και επενδυτές να στρέφονται πλέον σε πιο προσιτές περιοχές, όπου καταγράφονται αυξήσεις τιμών έως και 36,4%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Dimand ανοίγει την αγορά ανάπτυξης κοινωνικής κατοικίας από ιδιωτικές εταιρείες

Η Dimand προχωρά στην ανάπτυξη κατοικιών αποκλειστικά για ενοικίαση που θα μισθωθούν με κοινωνικά κριτήρια και το ενοίκιο δεν θα υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος του νοικοκυριού. Τα σχέδια για τους κλάδους φιλοξενίας, γραφείων, logistics.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ξεπαγώνουν» μεταβιβάσεις ακινήτων από ιδιοκτήτες που χρωστάνε στην εφορία

Οι φορολογούμενοι με οφειλές προς την εφορία θα μεταβιβάζουν ακίνητα εφ όσων το χρέος παρακρατείται από το τίμημα της πώλησης. Το ίδιο θα ισχύει και για κληρονόμους που δεν έχουν καταβάλει φόρο κληρονομιάς.