ΓΔ: 2005.05 -0.47% Τζίρος: 181.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:13:32
Φώτο: Shutterstock

Πλαίσιο: Ανανέωση της σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με την Eurobank Equities

Ανανεώθηκε για έναν χρόνο, και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities.

Μέχρι την 1η Μαρτίου του 2021 ανανεώθηκε η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει η Πλαίσιο με την Eurobank Equities, όπως έκανε γνωστό η εισηγμένη με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πλαίσιο Computers ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι η διάρκεια της από 16 Φεβρουαρίου 2015 σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης που έχει συνάψει με την Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, ανανεώθηκε για ένα (1) ακόμη έτος και ειδικότερα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.

Σημειώνεται ότι με βάση την ως άνω σύμβαση και σύμφωνα με τους όρους και συμφωνίες της, η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, με την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδοτρίας και προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurobank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η διαχείριση περιουσίας στην αιχμή της επέκτασης της Eurobank προς ανατολάς

Η Eurobank επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Ινδία, Μέση Ανατολή και Ισραήλ. Στρατηγικός ο ρόλος της Κύπρου με αιχμή τη διαχείριση περιουσίας. Τι είπε ο επικεφαλής του ομίλου Φ. Καραβίας για νέες εξαγορές.
Λογότυπο Eurobank
ΑΓΟΡΕΣ

Eurobank: Βγαίνει στις αγορές με ομόλογο AT1 με στόχο 600 εκατ. ευρώ

Στις αγορές με στόχο να αντλήσει 600 εκατ. ευρώ βγαίνει η Eurobank. Η αρχική εκτίμηση για το επιτόκιο είναι στο 6,625% και ο τίτλος είναι perpetual με δυνατότητα ανάκλησης το 2033 και χωρίς δυνατότητα αύξησης του ποσού.