ΓΔ: 2677.26 -0.10% Τζίρος: 803.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς
Φωτο: BusinessDaily.gr

Πειραιώς: Αργυρός Χορηγός στη συναυλία για το Παιδοογκολογικό του ΑΧΕΠΑ

Η Πειραιώς στηρίζει ως Αργυρός Χορηγός τη φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του ΑΧΕΠΑ, στις 7 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Πειραιώς υποστηρίζει ως Αργυρός Χορηγός τη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο «Όταν η Ελπίδα Γίνεται Νότες» με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) που διοργανώνεται από τον σύλλογο Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα ( Μ.Α.Ζ.Ι.) με στόχο την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Νέοι μουσικοί και ερμηνευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας συμμετέχουν αφιλοκερδώς, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας μέσα από τη δύναμη της μουσικής.

Αφουγκραζόμενη την κοινωνική δύναμη της μουσικής, η Πειραιώς συμμετέχει στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας EQUALL, και ειδικότερα των δράσεών της στους άξονες της Κοινωνίας και του Πολιτισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς οι επαναγορές μετοχών αυξάνουν την αξία για τους μετόχους των τραπεζών

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν προχωρήσει σε προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών που αθροιστικά ξεπερνούν τα 11,1 δισ. ευρώ, ανταμείβοντας μαζί με τα μερίσματα τους μετόχους.
Τράπεζα σύγχρονο κτίριο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Το αποτύπωμα στο εξωτερικό και οι νέες ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα

Κύπρος, Βουλγαρία, Λουξεμβούργο, Ινδία και Μάλτα διαμορφώνουν το «μωσαϊκό» των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ελληνικές τράπεζες. Τι προσφέρουν οι νέες χώρες και από που αναζητούνται επιπλέον έσοδα.
ΑΤΜ Τράπεζα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Υψηλότεροι μισθοί και παροχές για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων

Υψηλότερους μισθούς και παροχές προσφέρουν οι τράπεζες για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων ηλικίας 20-40 ετών ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής.
Υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών
ΑΓΟΡΕΣ

Περιθώριο ανόδου έως +20% για τις μετοχές των τραπεζών «βλέπει» η Goldman Sachs

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και «βλέπει» περιθώρια ανόδου έως 20% για Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική.