ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
ΟΠΑΠ εκδήλωση για τα Χριστούγεννα
Φώτο: Mε τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ κάνουμε πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη, Credits: ΟΠΑΠ

Σαμαρά, Μαυρογεωργίου και Φισφής στηρίζουν τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο Λάμπρος Φισφής μας προσκαλούν να στηρίξουμε τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, κάνοντας πράξη τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Μαζί για το Παιδί», με τον ΟΠΑΠ να διπλασιάζει τη χαρά για κάθε ευχή που εκπληρώνεται.

Η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο Λάμπρος Φισφής ενώνουν τις φωνές τους και μας θυμίζουν πως αυτές τις γιορτές η χαρά πολλαπλασιάζεται όταν τη μοιραζόμαστε. Με γιορτινή διάθεση και χαμόγελα, μας δείχνουν πώς μέσα από τα  Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, μπορούμε να δώσουμε χαρά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο: 

 Κάθε παιδική ευχή γίνεται πράξη αγάπης μέσα από τα Ευχοστολίδια

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, που έχουν γίνει πια χριστουγεννιάτικος θεσμός, μας καλούν να κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αγοράζοντάς τους τα δώρα που ονειρεύονται για τις γιορτές.

Εφέτος μάλιστα, ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, διπλασιάζει τη χαρά, πραγματοποιώντας ακόμη μία ευχή για κάθε μία που εκπληρώνουμε εμείς.

Οι ζωγραφιές με τις ευχές των παιδιών είναι διαθέσιμες στις εκθέσεις με τα Ευχοστολίδια στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall Athens στην Αθήνα, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.