ΓΔ: 2022.12 0.33% Τζίρος: 98.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:37:33
Φωτο: ΑΠΕ

Μπλακάουτ σε όλη τη Συρία εξαιτίας έκρηξης σε αγωγό φυσικού αερίου

Σύμφωνα με τη συριακή κυβέρνηση, η έκρηξη σημειώθηκε ανάμεσα στις περιοχές Αντ Ντουμάιρ και Άντρα, κοντά στην πρωτεύουσα Δαμασκό.

Έκρηξη σε αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε ολόκληρη τη Συρία, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA επικαλούμενο τα υπουργείο Ενέργειας και Ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με τη συριακή κυβέρνηση, η έκρηξη σημειώθηκε ανάμεσα στις περιοχές Αντ Ντουμάιρ και Άντρα, κοντά στην πρωτεύουσα Δαμασκό.

Η έκρηξη, ανέφερε το SANA επικαλούμενο τον υπουργό Πετρελαίου, πιθανόν οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορίζοντας Δαμασκού Συρία
ΔΙΕΘΝΗ

Συρία: Από το Εθνικό Μουσείο Δαμασκού εκλάπησαν αρχαίες χρυσές ράβδοι

Κακοποιοί διέρρηξαν το συριακό εθνικό μουσείο στη Δαμασκό και έκλεψαν έξι χρυσές αρχαίες ράβδους από την κλασική πτέρυγα, που φιλοξενεί ελληνιστικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά εκθέματα μεγάλης αξίας.
Ο Λευκός Οίκος
ΔΙΕΘΝΗ

Η Συρία στον αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό μετά τη συνάντηση Σάρα-Τραμπ

Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Άχμαντ αλ Σάρα, πρώην καταζητούμενο του FBI, στον Λευκό Οίκο. Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως θα στηρίξει τη Συρία, δίνοντας έμφαση στο δύσκολο παρελθόν του Σύρου ηγέτη.
Ο Λευκός Οίκος
ΔΙΕΘΝΗ

Η Συρία επαναλειτουργεί την πρεσβεία της στην Ουάσιγκτον

Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι επιτρέπει στη Συρία να ανοίξει ξανά την πρεσβεία της στην Ουάσιγκτον για ενίσχυση της συνεργασίας σε ασφάλεια, οικονομία και κατά της τρομοκρατίας, μετά από συνάντηση Τραμπ-Σάρα.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Συρία: Ο Τραμπ δηλώνει εμπιστοσύνη στον Άχμεντ αλ Σάρα

Ο πρώην τζιχαντιστής και μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας, Άχμεντ αλ Σάρα, επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο και συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ, οδηγώντας σε προσωρινή άρση κυρώσεων, χωρίς το συνηθισμένο πρωτόκολλο επισκέψεων.
Σημαία της Συρίας διαμαρτυρία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Συρία απέτρεψε δύο συνωμοσίες του ISIS για τη δολοφονία του προέδρου Σαρά

Οι συριακές αρχές απέτρεψαν δύο σχέδια του ISIS για τη δολοφονία του προέδρου Άχμεντ αλ-Σαρά. Οι εξελίξεις έρχονται λίγο πριν από τη συνάντηση του Σύρου ηγέτη με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.