ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Προβλέψεις για νέα επισφαλή δάνεια 4 δισ. από την Bank of America

Τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 3,5 δισ. δολάρια ή 37 σεντς ανά μετοχή, ενώ τα έσοδα μειώθηκαν στα 22,3 δισ. δολάρια.

Κέρδη που διαμορφώθηκαν υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών εμφάνισε η Bank of America το δεύτερο τρίμηνο του 2020, με την τράπεζα ωστόσο να ενισχύει τα αποθεματικά της για επισφαλή δάνεια κατά 4 δισ. δολάρια.

Ειδικότερα, τα κέρδη διαμορφώθηκαν στα 3,5 δισ. δολάρια ή 37 σεντς ανά μετοχή, χαμηλότερα από τα 7,3 δισ. δολάρια ή 74 σεντς ανά μετοχή την ίδια περίοδο του 2019, ενώ τα έσοδα μειώθηκαν στα 22,3 δισ. δολάρια από τα 23,1 δισ. δολάρια. 

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών, σε δημοσκόπηση της FactSet, έκαναν λόγο για κέρδη ανά μετοχή 28 σεντς και έσοδα 21,8 δισ. δολάρια. 

Η απόδοση του τομέα των συναλλαγών αντιστάθμισε κάποιες από τις απώλειες της πανδημίας, με τις πωλήσεις και τα έσοδα του κλάδου να ενισχύονται κατά 28% στα 4,2 δισ. δολάρια. 

Οι μετοχές της Bank of America υποχώρησαν έως και 3% στις προσυνεδριακές συναλλαγές, ενώ έως τώρα φέτος έχουν χάσει 30%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στάδιο ποδοσφαίρου γεμάτο
ΔΙΕΘΝΗ

Το AI Μουντιάλ της Bank of America: Ποιος θα νικήσει και πόσα θα κερδίσει

Το Μουντιάλ 2026 αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό και κοινωνικό γεγονός, με 48 ομάδες, 104 αγώνες σε 16 πόλεις και προβλεπόμενη αλληλεπίδραση 6 δισ. ανθρώπων, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
ΔΙΕΘΝΗ

BofA: Ανθεκτικές οι ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες στο ενεργειακό κόστος

Η Bank of America εκτιμά ότι ο ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός κλάδος αντέχει στις πιέσεις από την ενέργεια, με στήριξη από στρατηγικές αντιστάθμισης κινδύνου και ενεργειακά αποδοτικότερες υποδομές.
Αστυνομία Παρίσι επίθεση
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Προσωρινή κράτηση σε 4 υπόπτους για επίθεση στη Bank of America

Ένας ενήλικας και τρεις ανήλικοι τέθηκαν υπό κράτηση για σχέδιο βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της Bank of America στο Παρίσι, που αποτράπηκε. Φέρεται να σχετίζεται με φιλοϊρανική οργάνωση. Όλοι αρνούνται τρομοκρατική πρόθεση.
όχημα αστυνομίας Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Παρίσι: Συλλήψεις δύο ατόμων για απόπειρα επίθεσης στην Bank of America

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν τη νύχτα, ανεβάζοντας σε τρία τα άτομα που κρατούνται για την αποτροπή επίθεσης στα γραφεία της Bank of America στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Εισαγγελίας.