ΓΔ: 2622.07 -0.05% Τζίρος: 155.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:11:41
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει την ακρόαση στη Γερουσία για νέο επικεφαλής DNI

Ο γερουσιαστής Τομ Κότον ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ διέταξε τον υποψήφιο επικεφαλής Εθνικών Πληροφοριών, Τζέι Κλέιτον, να μην παραστεί στην ακρόαση επικύρωσής του, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η διαδικασία.

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τομ Κότον, επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στον υποψήφιο Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών (DNI) Τζέι Κλέιτον να μην παραστεί στην προγραμματισμένη ακρόαση για την επικύρωση του διορισμού του.

«Η ακρόαση αναβλήθηκε», ανέφερε ο Κότον σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, επιβεβαιώνοντας την απόφαση της διοίκησης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ανακοινώνει μεγάλη μείωση στρατού στα γυμνάσια με Νότια Κορέα

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ θα μειώσουν τη συμμετοχή τους στα κοινά γυμνάσια με τη Νότια Κορέα, λόγω των καλών σχέσεών του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και χαρακτήρισε τις ασκήσεις δαπανηρές και εχθρικό μήνυμα για τη Βόρεια Κορέα.
Τζάρεντ Κούσνερ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Στην Αίγυπτο ο ηγέτης της Χαμάς πριν από την άφιξη του Κούσνερ

Ο Χαλίλ αλ Χάγια της Χαμάς έφτασε στο Κάιρο για επαφές με αιγύπτιους αξιωματούχους, πριν από την επικείμενη επίσκεψη του Τζάρεντ Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο, στο πλαίσιο των αμερικανικών προσπαθειών για τη Γάζα.
Ντόναλντ Τραμπ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόθεση Τραμπ για «αμερικανικό» Ορμούζ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν απέρριψε δηλώσεις Τραμπ για το στενό του Ορμούζ, τονίζοντας πως το πέρασμα ήταν, είναι και θα παραμείνει ιρανικό και πως οι ΗΠΑ πρέπει να αποδεχτούν τις ήττες τους στην περιοχή.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Σύντομα θα ανακηρύξω τα Στενά του Ορμούζ αμερικανικά εδάφη

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χιουμοριστικά ότι θα ανακηρύξει τα Στενά του Ορμούζ ως έδαφος των ΗΠΑ, τονίζοντας πως οι αμερικανικές δυνάμεις ελέγχουν πλήρως τη στρατηγική θαλάσσια διαδρομή και κανένα πλοίο δεν περνά χωρίς άδεια.
Κτίριο Ομοσπονδιακής Τράπεζας ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Fed: Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό φρενάρουν την αύξηση επιτοκίων

Τα ηπιότερα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ ενισχύουν τις προσδοκίες ότι η Fed θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια στη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου, παρά τις πιέσεις αξιωματούχων για αυστηρότερη πολιτική