ΓΔ: 2697.58 -0.15% Τζίρος: 399.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο

Τραμπ: Δεν θα πάει στον γάμο του γιου του λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του γιου του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με τη Μπετίνα Άντερσον, καθώς πρέπει να μείνει στην Ουάσινγκτον λόγω κυβερνητικών υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στον γάμο του μεγαλύτερου γιου του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, με την κοσμική του Παλμ Μπιτς, Μπετίνα Άντερσον, καθώς πρέπει να παραμείνει στην Ουάσινγκτον για «κυβερνητικές υποθέσεις».

«Αν και ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι με τον γιο μου, τον Ντον Τζούνιορ και το νεότερο μέλος της Οικογένειας Τραμπ, τη μέλλουσα σύζυγό του, Μπετίνα, συνθήκες που αφορούν την κυβέρνηση και η αγάπη μου για τις ΗΠΑ δεν μου το επιτρέπουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social.

Στην ίδια ανάρτηση πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να παραμείνω στην Ουάσινγκτον, στον Λευκό Οίκο, σε αυτή τη σημαντική χρονική περίοδο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στις Μπαχάμες, σε ένα μικρό νησί. Το δίκτυο επικαλείται δύο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια του ζευγαριού.

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα για σχόλιο σχετικά με την απουσία του προέδρου από την τελετή.

Την Πέμπτη, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι ο γιος του επιθυμεί την παρουσία του στον γάμο, ο οποίος ωστόσο θα είναι «μια μικρή, ιδιωτική υπόθεση». Ο ίδιος είχε σημειώσει πως θα προσπαθήσει να παραστεί, αλλά «η συγκυρία είναι κακή».

«Έχω κάτι που το λένε Ιράν και άλλα πράγματα», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Ο Ντον Τζούνιορ υπήρξε παντρεμένος επί 12 χρόνια με την πρώην ηθοποιό και μοντέλο Βανέσα, με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά. Η Βανέσα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018. Αργότερα, ο Ντον Τζούνιορ αρραβωνιάστηκε την πρώην εισαγγελέα, τηλεοπτική παρουσιάστρια και νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, με την οποία χώρισε το 2024.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Υπόσχεση για 5.000 δολάρια σε κάθε Αμερικανό αν νικήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι

Ο Τραμπ δεσμεύτηκε να δώσει 5.000 δολάρια σε κάθε ενήλικο Αμερικανό, εάν οι Ρεπουμπλικάνοι διατηρήσουν τον έλεγχο και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου, με τη δέσμευση τα χρήματα να δαπανηθούν στις ΗΠΑ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Λήξη του πολέμου στο Ιράν και πτώση καυσίμων μετά τις εκλογές

Ο Τραμπ εκτιμά ότι ο πόλεμος με το Ιράν θα λήξει μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, κατηγορώντας την Τεχεράνη ότι προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Υποσχέθηκε πτώση στις τιμές καυσίμων μετά τις εκλογές.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ χάρισε 45.000 δολάρια στη Νάταλι Χαρπ και σε δύο βοηθούς

Ο Τραμπ χάρισε 45.000 δολάρια ως δώρο τέλους χρονιάς στην βοηθό του Νάταλι Χαρπ, ενώ παρόμοια ποσά έλαβαν άλλες δύο συνεργάτιδες. Το Λευκό Οίκο υπερασπίστηκε την πράξη, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ συγχαίρει την ακροδεξιά Γερμανίας για τη νίκη της την Κυριακή

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε χθες τη νίκη της ακροδεξιάς στις εκλογές της Σαξονίας-Άνχαλτ, χαρακτηρίζοντάς την «μεγάλη βραδιά» για το «λαϊκιστικό κόμμα». Έκανε αναφορά σε «MGGA», προσαρμόζοντας το γνωστό του σύνθημα για τη Γερμανία.