ΓΔ: 2061.69 0.26% Τζίρος: 203.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ κατά τη διάρκεια επίσημης εμφάνισης σε παγκόσμιο πλαίσιο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σι-Τραμπ, σύμφωνα με το CCTV

Ο Σι Τζινπίνγκ και ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με το CCTV, και συζήτησαν για περίπου μία ώρα και 40 λεπτά θέματα που αφορούν τις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη.

Ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησαν συνάντηση στη Νότια Κορέα, όπως μετέδωσε η κινεζική τηλεόραση CCTV.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ηγετών, που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες οικονομίες παγκοσμίως, διήρκεσαν περίπου μία ώρα και 40 λεπτά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα αντιδρά έντονα στην αμερικανική πώληση όπλων στην Ταϊβάν

Η Κίνα αντέδρασε έντονα στην πρώτη έγκριση πώλησης όπλων των ΗΠΑ στην Ταϊβάν μετά την επιστροφή Τραμπ στην εξουσία, προειδοποιώντας πως θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για να προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα και ασφάλεια.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Πρώτη συνάντηση με ηγέτες Κεντρικής Ασίας στην Ουάσινγκτον

Ο πρόεδρος Τραμπ συναντά για πρώτη φορά τους ηγέτες των πέντε κρατών της Κεντρικής Ασίας στην Ουάσινγκτον, σε μια προσπάθεια των δυτικών να ενισχύσουν την παρουσία τους έναντι Ρωσίας και Κίνας στη στρατηγική περιοχή.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Ρωσία και Κίνα δοκιμάζουν πυρηνικά, αλλά το κρύβουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως Ρωσία και Κίνα κάνουν πυρηνικές δοκιμές χωρίς να το παραδέχονται, αφήνοντας αόριστα υπονοούμενα. Τόνισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να πραγματοποιήσουν κι αυτές αντίστοιχες δοκιμές, όπως και άλλες χώρες.
Σι Τζινπίνγκ Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

APEC: Ο Σι ξεχωρίζει στη σύνοδο με τον πρόεδρο Τραμπ απόντα

Ο Σι Τζινπίνγκ θα συναντηθεί σήμερα με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο στη Σύνοδο Κορυφής της APEC, στη Νότια Κορέα, καθώς η απουσία Τραμπ ενισχύει τον ρόλο της Κίνας. Χθες, Σι και Τραμπ συμφώνησαν σε ανακωχή στον εμπορικό πόλεμο.