ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μπάλα EuroLeague παρκέ
Μπάλα της Turkish Airlines EuroLeague πάνω σε παρκέ γηπέδου πριν την έναρξη αγώνα.

Euroleague: Ιστορικό ξεκίνημα για την Ντουμπάι στην 1η αγωνιστική

Η Ντουμπάι μπήκε εντυπωσιακά στην Euroleague, κερδίζοντας με 89-76 την Παρτιζάν στην Coca Cola Arena. Με 11/20 τρίποντα και επιθετικό πλουραλισμό, η ομάδα του Γκόλεματς έδειξε έτοιμη για δυνατή πορεία στην πρώτη συμμετοχή της.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ντουμπάι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή Euroleague, καταγράφοντας την πρώτη της επιτυχία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς επικράτησε της Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 89-76 στην Coca Cola Arena, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει ισχυρό ανταγωνιστή στην παρθενική της συμμετοχή.

Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διακρίθηκε για το υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (11/20), ενώ αξιοποίησε τον επιθετικό πλουραλισμό της με τέσσερις παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Παράλληλα, η άμυνα της Ντουμπάι πίεσε την Παρτιζάν σε 13 λάθη.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντάβις Μπέρτανς (20 πόντοι, 5/7 τρίποντα), Τζάναν Μούσα (19 πόντοι, 3/5 τρίποντα), Φιόντου Καμπενγκέλε (15 πόντοι) και Φιλίπ Πετρούσεφ (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Από πλευράς Παρτιζάν, ξεχώρισε ο Ντίλαν Οσετκόφσκι με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 47-40, 68-54, 89-76

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάλα EuroLeague παρκέ
ΔΙΕΘΝΗ

Euroleague: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε τη Ντουμπάι με 97-95, καταγράφοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη στη Euroleague και έκτη συνολικά. Ξεχώρισε στην άμυνα και καθοριστικά λεπτά, υποχρεώνοντας τη Ντουμπάι στη δεύτερη εντός έδρας ήττα της φέτος.
Πύργος του Άιφελ Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

10.000 Γάλλοι τουρίστες επέστρεψαν από Εμιράτα λόγω του πολέμου

Περίπου 10.000 Γάλλοι τουρίστες επέστρεψαν από τα ΗΑΕ μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με 1.400 να επαναπατρίζονται μέσω πτήσεων της γαλλικής κυβέρνησης. Η πλειονότητα των 60.000 Γάλλων κατοίκων παρέμεινε στα Εμιράτα.
Ουρανοξύστες στο Ντουμπάι
ΔΙΕΘΝΗ

Ντουμπάι: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή «παγώνει» τον τουρισμό και τα έσοδα

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή χτυπά τον τουρισμό του Ντουμπάι, με ακυρώσεις, άδεια ξενοδοχεία και εργαζόμενους χωρίς εισόδημα. Το WTTC εκτιμά ότι οι ημερήσιες απώλειες για τον τουρισμό στη Μέση Ανατολή φτάνουν τα 600 εκατ. δολάρια.
Κάστρο στο Ομάν
ΔΙΕΘΝΗ

Ένταση στη Μ. Ανατολή: Νεκροί σε Ομάν, drone καταρρίφθηκε στο Ριάντ

Δύο αλλοδαποί εργάτες σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν drone συνετρίβη σε βιομηχανική ζώνη στο βόρειο Ομάν, ενώ άλλο ένα drone έπεσε χωρίς θύματα. Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε εχθρικό drone προς το Ριάντ.
Μαρίνα του Ντουμπάι
ΔΙΕΘΝΗ

Ντουμπάι και Κουβέιτ αναφέρουν ζημιές από συντρίμμια και επιθέσεις drones

Οι αρχές του Ντουμπάι επιβεβαίωσαν πτώση συντριμμιών drone σε κτίριο στη Σέιχ Ζάγεντ χωρίς τραυματισμούς. Στο Κουβέιτ drones προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αεροδρόμιο, ενώ το Ιράν συνεχίζει επιθέσεις σε κράτη του Κόλπου.