ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Shutterstock

Απαγόρευση κάθε δημόσιας εκδήλωσης στην Μόσχα

Τα καταστήματα τροφίμων, οι τράπεζες και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Η Ρωσία μετρά 658 κρούσματα του νέου κορονοϊού, τα 410 εξ αυτών στη Μόσχα.

Η Μόσχα έθεσε σε ισχύ σήμερα σειρά νέων μέτρων, που στοχεύουν στον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού και που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την προσωρινή απαγόρευση διεξαγωγής δημόσιων εκδηλώσεων και μετακίνησης με τα δημόσια μέσα μεταφοράς για τους πολίτες άνω των 65 ετών, έγινε σήμερα γνωστό από τον δήμαρχο της πόλης, με μια ανάρτηση στον ιστότοπό του.

Ο Σεργκέι Σομπιάνιν επισήμανε ότι τα καταστήματα τροφίμων, οι τράπεζες και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Η Ρωσία μετρά 658 κρούσματα του νέου κορονοϊού, τα 410 εξ αυτών στη Μόσχα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά μετά από ρωσικές επιθέσεις

Χωρίς ρεύμα έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Ουκρανία μετά από ρωσικές επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις. Ο Ζελένσκι τόνισε την ισχυρή ένταση των επιθέσεων και επιβεβαίωσε χτύπημα ουκρανικών πυραύλων σε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία.
Βλαντίμιρ Πούτιν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πούτιν δεν θα αρνούνταν επικοινωνία με τον Ζελένσκι σύμφωνα με το Κρεμλίνο

Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσακόφ, δήλωσε ότι ο Πούτιν θα απαντούσε σε τηλεφώνημα του Ζελένσκι, καθώς δεν έχει απορρίψει συνομιλίες. Τόνισε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν με τριμερές σχήμα.
Έκρηξη σε εγκατάσταση πετρελαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσική έρευνα για τρομοκρατία μετά από επίθεση σε εργοστάσιο στο Νίζνι Νόβγκοροντ

Οι ρωσικές αρχές διερευνούν υπόθεση τρομοκρατίας μετά από ουκρανική επίθεση με drones σε βιομηχανικές και πολιτικές υποδομές στο Νίζνι Νόβγκοροντ, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε επιχείρηση κοντά στο μεγάλο διυλιστήριο NORSI.
Επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους
ΔΙΕΘΝΗ

Μαζικός βομβαρδισμός σε ρωσική βιομηχανία και διυλιστήριο

Επίθεση με drones έπληξε βιομηχανική μονάδα στην περιφέρεια Νίζνι Νόβγκοροντ, 400 χλμ. από τη Μόσχα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές αλλά χωρίς θύματα, ανέφεραν οι ρωσικές αρχές. Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι στόχος ήταν πετρελαϊκό διυλιστήριο.
Ουκρανία σε βομβαρδισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Πλήγματα των Ουκρανών σε βιομηχανία ανατολικά της Μόσχας και διυλιστήριο

Η ρωσική περιφέρεια Νίζνι Νόβγκοροντ δέχθηκε μαζική επίθεση από drone, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε βιομηχανική μονάδα κοντά στη Μόσχα, χωρίς θύματα, ενώ η Ουκρανία αναφέρει ότι επλήγη σημαντικό διυλιστήριο πετρελαίου.
Βουλγαρική κάλπη εκλογής
ΔΙΕΘΝΗ

Αμφίρροπες προεδρικές εκλογές στη Βουλγαρία με φόντο τη Μαύρη Θάλασσα

Οι Βούλγαροι ψηφίζουν σήμερα στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ανάμεσα σε δύο υποψήφιους με αντίθετες θέσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις σχέσεις με Ρωσία, υπό την σκιά επιθέσεων σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα.