ΓΔ: 2040.3 0.43% Τζίρος: 199.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
σημαία του Μεξικού
Η εθνική σημαία του Μεξικού κυματίζει μπροστά σε μπλε φόντο.

Τουλάχιστον 19 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στο Μεξικό

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν προς το παρόν ανακοινώσει κάποιον επίσημο απολογισμό των νεκρών ή των τραυματιών στο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε κατά μήκος ενός παραλιακού αυτοκινητόδρομου.

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε μια σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός φορτηγού και ενός επιβατικού λεωφορείου στην πολιτεία Σιναλόα στο βορειοδυτικό Μεξικό, μετέδωσε το τοπικό ενημερωτικό μέσο N+.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν προς το παρόν ανακοινώσει κάποιον επίσημο απολογισμό των νεκρών ή των τραυματιών στο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε κατά μήκος ενός παραλιακού αυτοκινητόδρομου, ο οποίος συνδέει τις παράκτιες πόλεις Μαζατλάν και Λος Μότσις.

Η κυκλοφορία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου έχει διακοπεί λόγω του δυστυχήματος, σύμφωνα με το N+.

Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το δυστύχημα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, διακρίνονται τα κατεστραμμένα οχήματα που έπιασαν φωτιά, από τα οποία υψώνονται φλόγες και καπνοί, την ώρα που ασθενοφόρα και πυροσβεστικά φθάνουν στο σημείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλατεία Συντάγματος Μεξικό
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Έκρηξη βυτιοφόρου στην Ισταπαλάπα με 3 νεκρούς και 67 τραυματίες

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 67 τραυματίστηκαν, πολλοί με σοβαρά εγκαύματα, μετά από έκρηξη βυτιοφόρου σε ανισόπεδο κόμβο στην Ισταπαλάπα, πυκνοκατοικημένη περιοχή της Πόλης του Μεξικού.
Autohellas - Hertz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Autohellas: Στα 502,5 εκατ. ο τζίρος αλλά πτώση της καθαρής κερδοφορίας

Η Autohellas έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2025 με τον κύκλο εργασιών να διαμορφώνεται στα 502,5 εκατ. με άνοδο 6,2% και EBITDA 126,4 εκατ., ενισχυμένα κατά 4,6%, ενώ τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 12,2% στα 32,5 εκατ. ευρώ.