ΓΔ: 2271.46 -1.42% Τζίρος: 285.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:09:44
Κίνηση αυτοκινήτων Αθήνα
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βασιλίσσης Σοφίας 7-8 Φεβρουαρίου λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 και 8 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών, με διακοπή κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα σε συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου από τις 07:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου από τις 07:00 έως τις 10:00, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του αριθμού 23 και στη συμβολή με την οδό Ηροδότου, στο ρεύμα προς Σύνταγμα.

Επιπλέον, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 07:00 έως τις 15:00, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Σύνταγμα θα κλείσει η δεύτερη από δεξιά λωρίδα, ενώ στο ρεύμα προς Κηφισιά θα διακοπεί η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα συγκεκριμένα σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό Παλλήνης έως 30 Απριλίου

Από 27/2 έως 30/4 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, στην Παλλήνη, λόγω εργασιών συντήρησης. Θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η λωρίδα επιβράδυνσης προς Ραφήνα στον Α/Κ Παλλήνης.
Έλεγχος αλκοτέστ αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Πάνω από 16.000 τροχονομικές παραβάσεις σε 3 μέρες σε όλη τη χώρα

Σε εντατικούς ελέγχους της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βεβαιώθηκαν πάνω από 16.000 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στην υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τροχαίο με μηχανή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη μετά τα μεσάνυχτα στην Πατησίων, όταν 28χρονος με μηχανή χτύπησε 74χρονη πεζή, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της. Ο οδηγός συνελήφθη με αλκοόλ πάνω από το όριο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.
Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Παρασκευή πρωί ανοίγει ξανά η σήραγγα Λιοσίων προς Αεροδρόμιο

Αύριο στις 06:00 π.μ. παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της Αττικής Οδού Ασπρόπυργος-Λεωφ. Φυλής προς Αεροδρόμιο, νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένα μέτρα ΕΛΑΣ στους δρόμους για Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα

Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει τα μέτρα οδικής ασφάλειας για το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας (20-23/2) για ασφαλείς μετακινήσεις και μείωση τροχαίων, με πλήρη αξιοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας.