Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον Κηφισό τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα των εξής οδικών τμημάτων:
- Από το ύψος της συμβολής με την οδό Πειραιώς έως τη συμβολή με την οδό Αγίας Άννης, στις 19-1-2026 και ώρες 09:00 έως 15:00, στο ρεύμα προς Λαμία.
- Από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ράλλη έως τη συμβολή με την οδό Μακρυγιάννη, στις 20-1-2026 και ώρες 09:00 έως 15:00, στο ρεύμα προς Πειραιά.
- Από τη συμβολή με την οδό Αναγεννήσεως έως τη συμβολή με την οδό Αχαρνών, στις 23-1-2026 και ώρες 07:00 έως 15:00, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες.
Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση κατά τη διέλευσή τους από τα συγκεκριμένα σημεία.