ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
Φώτο: Shutterstock

Κλειστή αύριο η έξοδος του κόμβου Κ1 στην Περιμετρική Πατρών λόγω έργων

Κλειστή από τις 07:00 έως τις 16:00 θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, η έξοδος του κόμβου Κ1 στην Περιμετρική Πατρών λόγω ασφαλτόστρωσης· η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω Ρίου.

Ολιγόωρος αποκλεισμός θα ισχύσει αύριο, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025, στην έξοδο του Ανισόπεδου Κόμβου Κ1 της Περιμετρικής Πατρών, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, οι εργασίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στα Μποζαΐτικα Πάτρας, ωστόσο αναβλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από τις 07:00 έως τις 16:00. Κατά το διάστημα αυτό, η έξοδος προς την οδό Διοδώρου στο ρεύμα προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστή και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Ρίου.

Στην οδό Διοδώρου, η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη οδό με τη χρήση σηματωρών, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ομαλή διέλευση των οχημάτων.

Η Ολυμπία Οδός καλεί τους οδηγούς να τηρούν τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, επιδεικνύοντας αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κυκλοφορία στην Αθηνών–Κορίνθου ενόψει Πάσχα

Αυξημένη παραμένει η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της εξόδου του Πάσχα, με μεγάλες ουρές στα διόδια Ελευσίνας και καθυστερήσεις μέχρι Κακιά Σκάλα. Προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική οδό, από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο αποκορύφωμα η έξοδος του Πάσχα σήμερα – Αυξημένα μέτρα Τροχαίας

Αυξημένη η κυκλοφορία σε Αθηνών-Κορίνθου λόγω μαζικής εξόδου εκδρομέων Πάσχα. Μποτιλιάρισμα πριν τα διόδια Ελευσίνας έως Μέγαρα και καθυστερήσεις Κινέτα-Άγιοι Θεόδωροι. Χαμηλές ταχύτητες και σε Λ. Αθηνών και Αττική οδό.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω εξόδου του Πάσχα

Μεγάλη κυκλοφορία στην έξοδο του Πάσχα με αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου, ιδιαίτερες καθυστερήσεις πριν τα διόδια Ελευσίνας και χαμηλές ταχύτητες έως τα Μέγαρα. Δυσκολίες και στη λεωφόρο Αθηνών και την Αττική οδό προς Ελευσίνα.
Αστυνομικά οχήματα ΕΛΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Πάνω από 1.000 έλεγχοι και πλήθος παραβάσεων σε μία μέρα

Στην ΠΕ Ηρακλείου έγιναν 1.155 έλεγχοι σε οχήματα και 1.264 σε άτομα, βεβαιώθηκαν 319 παραβάσεις ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 65 οχήματα. Συνελήφθησαν 6 άτομα για διάφορα αδικήματα, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.