ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
kinal
Φωτό: ΑΠΕ

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της Δεξιάς

Όπως ανέφερε το Κίνημα Αλλαγής τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κυρίως στηρίζουν λίγους και ισχυρούς, όπως τους μεγαλοϊδιοκτήτες και τους μεγάλο κληρονόμους.

«Ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε και σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της Δεξιάς», υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωσή του Γραφείου Τύπου για τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ.

Επέκρινε τον πρωθυπουργό για αλαζονικό και διχαστικό λόγο και τόνισε: «Αγνοεί ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι του γυρίζουν ήδη την πλάτη. Κατά τα λοιπά επανέλαβε τα προσωρινά, με ημερομηνία λήξης και προεκλογικά μέτρα του. Η πολιτική του δεν αλλάζει. Οδηγεί στην αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων».

Όπως ανέφερε το Κίνημα Αλλαγής τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κυρίως στηρίζουν λίγους και ισχυρούς, όπως τους μεγαλοϊδιοκτήτες και τους μεγάλο κληρονόμους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ, Business Daily
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Επανήλθε μοιράζοντας παροχές και ξεχνώντας τα πεπραγμένα του

«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει στιβαρή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια και Δημοκρατική Ανατροπή του καθεστωτισμού και της αδικίας» σημειώνει.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Πιερρακάκης: Εθνική επιτυχία το Κέντρο Εφοδιαστικής του ΔΟΜ

«Εθνική επιτυχία» χαρακτήρισε ο Κ. Πιερρακάκης το νέο Κέντρο Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΟΜ στη ΔΕΘ, υπογραμμίζοντας το ισχυρό οικονομικό του αποτύπωμα και τις ευκαιρίες για ελληνικές επιχειρήσεις και ερευνητικά ιδρύματα.
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Νέα μέτρα φοροελαφρύνσεων θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, προανήγγειλε νέες φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη δημοσιονομική σταθερότητα.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία για την αξιοποίηση της έκτασης της ΔΕΘ από την Οργανωτική Επιτροπή

Μέλη της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ εκφράζουν φόβους για υλοποίηση σχεδιασμού με περιορισμένο πράσινο και μεγάλα κτίρια, μετά την απόρριψη προσφυγής στο ΣτΕ. Καλούν τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση.
Κυριάκος Πιερρακάκης κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Δεν έχει αξία η ανάπτυξη χωρίς βελτίωση της καθημερινότητας

Ο Κ. Πιερρακάκης τόνισε στην Πάτρα ότι η ισχυρή οικονομία έχει αξία μόνο αν βελτιώνει την καθημερινότητα. Αναφέρθηκε στη μείωση φόρων και χρέους, υποστηρίζοντας ότι στηρίζουν τους πολίτες με υγιή δημόσια οικονομικά και σταθερότητα.